2777
2789
عنوان

خانوما میشه برام دعا کنید

49 بازدید | 8 پست

خدا خیرتون بده

من دیگه آبرویی ندارم پیش خدا

حالم خیلی بده انگار دارم زنده زنده جون میدم

خستم از این عذاب

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

الهم صل علی محمد و آل محمد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا به حق روز عاشورا و مشک علمدار بهتون آرامش و عزت بده🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اللهم صل علی محمد و آل محمد  ان شاءالله زودتر مشکلتون حل بشه به راحتی آب خوردن و آرامش شما زی ...

ممنونم عزیزم خیلی ممنونم

خدا خیرت بده

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
الهی خدا به حق روز عاشورا و مشک علمدار بهتون آرامش و عزت بده🌸

متشکرم فقط خدا میدونه چقدر محتاج آرامشم

الهم صل علی محمد و آل محمد  الهم صل علی محمد و آل محمد  الهم صل علی محمد و آل محمد  ...

ممنونم واقعا.....

میتونم درخواست دوستی بودم باهاتون حرف بزنم تاپیکاتونو قبلا خوندم

ممنونم واقعا..... میتونم درخواست دوستی بودم باهاتون حرف بزنم تاپیکاتونو قبلا خوندم

حتما عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇