2777
2789

اعصابم خورده    ی تیکه جلوش زرد شده و یه زخم کوچیک روش      نکنه مو در نیاره اون قسمت    اعصابم ریخت بهم    کسی تجربه ای داره کمک کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزنید کلینیک بپرسید.شوهر منم کاشت کرد همون روز اول یه قسمت از سرش خورد ماشین خون مردگی ایجاد شد زنگ زدیم گفتن اون قسمت دیگه یا مو در نمیاره یا کم در میاد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نه این ضربه نخورده   الان چند روزه بیرونم نزاشتم بره که مراقبت کینم

نگران نباش اگه ضربه نخورده چیزی نمیشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نگران نباش عزیزم  به نظر خون مردگی میاد  برید دکتر  جسارتا هزینه ش چقدر شد و کجا ا ...

این چون اشنا بود شد ۱۷تومن   کلینیکای دیگه از ۱۷میگفتن تا ۲۵تومن برا همین یه قسمت  تهران هستم

این چون اشنا بود شد ۱۷تومن   کلینیکای دیگه از ۱۷میگفتن تا ۲۵تومن برا همین یه قسمت  تهران ه ...

ممنون عزیزم .انشالله به بهترین نتیجه میرسه نگران نباش 

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
اره قراره ساعت ۴دکتر اومد عکسو ببینه    خیلی اعصابم ریخته بهما   میگم نکنخ مو در ...

نه بابا مشکلی پیش نمیاد

فقط ضربه نخوره اوایلش 

تهران کدوم کلینیک کاشت زدید

ما سعادت اباد رفتیم بیوتی سنتر