سلام.
❗️این تاپیک درباره انتخاب کتاب،و تاپیک بعدی برای خرید بهتر کتاب زده میشه.
به عنوان فردی که سال هاست کتاب های مختلف رو امتحان کرده،همیشه لیستی از کتاب هایی که در آینده میخوام بخونم دارم و این لیست از یکسری فیلتر ها رد شده!.حالا میخوام یکسری نکته رو بگم که شاید با توجه به شخصیت تون یا علاقتون بفهمید چطور باید کتاب انتخاب کنید و بخونید.
📚❗️همیشه کتاب های ترند خوب نیستند!
کتاب های ترندی که پیج های اینستاگرامی و یا کانال هایی که معرفی کتاب میکنند بهتون نشون میدن، همیشه انقدر خوب نیستن..
گاهی کتاب های پر فروش هم پیش اومده که حتی تو لیست کتاب های "فقط خوب" خیلی ها جا ندارن،چه برسه به اینکه عالی باشن😕
بهترین راه برای اینکه ببینید از بین این کتاب های ترند کدوم رو دوست خواهید داشت، اینه که ببینید آیا ژانر اون کتاب بهتون میخوره؟،آیا از خوندن کتاب های مشابه به اون لذت بردین؟.از دوستایی که شبیه شمان یا آدمایی که میشناسید بپرسید اون کتاب رو چطور دیدن(نقد کردن بدون اسپویل داستان رو ازشون بخواید!).
و در آخر، اگه هیچکدوم و نتونستید انجام بدین،سعی کنید نظرات و نقد های مردم و تو اینترنت درباره ش بخونید.
📚❗️ ژانرتون و پیدا کنید!
مثال ساده: کتاب های هری پاتر( که خودم عاشقشونم!) جز پز فروش ترین های تاریخ اند. اما خیلی ها دوستش ندارن،چرا؟ چون ژانر مورد علاقشون نیست و این یه چیز عادیه!.پس برای اینکه بدونید چه کتابی و دوست خواهید داشت بیاد ژانر مورد علاقه ی خودتون رو بدونید.
پ ن: البته من معتقدم برای باز شدن دیدگاه و آشنا شدن با چیزای جدید،خوندن کتاب های واقعا خوب تو ژانر هایی که حتی بهشون علاقه ندارید هم خالی از لطف نیست.
ادامه داره..👇🏻📚