2777
2789
عنوان

میشه کسی را پاگشا کنی نیاد ؟؟؟؟!!!

137 بازدید | 9 پست

من همونم که جاری بزرگم ما را برای بله برون دخترش دعوت نکرد 

حالا دخترش را وقتیکه شوهر می داد به زور فامیل کارت دعوت داد و خوب شوهرم به خاطر برادرزاده اش راضی شد بریم عروسی   

حالا عید امسال ما تهران عقد کنون دختر خواهرشوهرم رفتیم و بعد که برگشتیم خواهرشوهرم باختر وداماد قرارشد برای روز سیزده بدر بیان خونه ما و دیگه یکباره پاگشا کنم از اونجا که دختر جاری هم بهمن پارسال عقد وعروسیش باهم بود گفتم شماها هم بیان یکباره مثل باقی فامیل دوتا عروس دامادها را پا گشا کنم اما فقط دختر خواهرشوهرم و خانواده شوهرم اومدن از جاری و بردار شوهر و دخترشو داماد خبری نشد زنگ که زدیم گفتن جاری سر کاره نتونسته مرخصی بگیره و برادرشوهر هم نمیاد ولی عروس و داماد چون مادر و مادربزرگش توی شهر ما هستند میان ولی روشون نمیشه و از این حرفها منم خیلی تعارف و عزت کردم که نه اونهام بیان خلاصه مهمانی برگزار شد و این عروس و داماد نیومدن منم دیگه بی خیال شدم شب که  با شوهر رفتیم توی کوچه آشغال بزاریم دیدیم ماشین پسره داماد جاری دم خونه مادرشوهرم هست یعنی تا اونجا اومده بودن سر بزنن بعد برای مهمانی ما نیومدن خیلی تعجب کردیم و منم دیگه به روی خودم نیاوردم حالا میگید چکار کنم دیگه هیچ مراسم و مهمونی این جاری ودختر را دعوت نکنم شما بودید چکار می کردید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا دعودت کردنت از اولم اشتباه بوده...

حالا هم دیگه محل نده.

انگار جاریت از تو خیلی خوشش نمیاد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

نه گلم دعوت نکن 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

من میگم کلا تو زندگی آدم باید دور این فامیل بازی و توقع رو خط بکشه 

مثلا بگی ما رو بله برون نگفت 

یا وفتی دعوت رد کردن هی اصرار کنی که اونا به زشت ترین حالت ممکن بپیچونن 

برای خودت زندگی کن و کیف کن از قید بند این چیزا بیا بیرون زحمت هم به خودت دیگه نده که دعوت کنی 

وقتی یکی راغب به رفت و آمد نیست فشار وارد نکن و اصرار نکن اینجوری هم زحمت داری هم ناراحتی پیش میاد 

طرف به هر دلیل دوری دوستی انتخاب کرده تو هم همینکار کن .

من بودم همون پاگشا هم دعوتش نمیکردم

تعجبم از اصرارت برای اون روز

و سوالت برا روزهای آینده....!!!!

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.