2777
2789

مادرشوهرم الان زنگ زد بعد هنوز حال و احوالپرسی نکرده با یه لحنی که حالت تمسخر داشت گفت خواب بودی؟؟؟؟یعنی مثلا تا اینموقع میخوابی؟؟اخه خودش خییلی زود بیدار میشه همیشه

درحالی که من ۱۰ بیدار شده بودم ولی خب چون کسی نیست تو خونه ادم باهاش حرف بزنه صدام هنوز باز نشده بود😕

حس خوبی نمیگیرم از این سوال کیا مثل منن

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آره درحال خواب حرف میزنم ...الانم خوابم

😂😂😂خیلی باحال بوددد 

کاش میشد بگممم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
بگیر به یه چرت کال منم همینن من کار خودمو میکنم میحان چیکار کنن؟

اخه واقعا مگه اصلا ادم خواب باشه چی میشه ...

من برام اهمیتی نداره

منم انچنان مهم نیست ولی اخه واقعا چرا باید بپرسه هر وقت صبحا زنگ میزنه میپرسه

منم همیشه زیاد می‌خوابم ،اکثرا هم اطرافیانم میدونن😂😂 ولی انقد پرسیدن برام عادی شده

😂😂من اونقدرام زیاد نمیخوابم اصلا ادم بخوابه مگه چی میشه

اخه واقعا مگه اصلا ادم خواب باشه چی میشه ...

مریضن بابا منم عقدم روزایی که خونه پدر شوهرمم همینجوری بهم تیکه میندازه شوهرمم چیزی نمیگه خونه اوناس خب وگرنه تنها باشیم بهم گیر نمیده باباش ادعایی هه زود تر برم خونه خودم خدایاااا🥺🥺🥺ولش کن آدم خواب باشه بهتره تا مث مادر شوهرت بیدار باشه اینجوری حق  الناس  برا خودش درست کنه 

ن من اصلا بدم نمی یاد میگم ارع خواب بودم چرا زنگ زدی

اگه منم واقعا خواب باشم میگم ولی اخه واقعا خواب نبودم 

منم انچنان مهم نیست ولی اخه واقعا چرا باید بپرسه هر وقت صبحا زنگ میزنه میپرسه

چی بگم والا، بزرگترا مدلشو اینه دیگه 😁

پریشب پدرشوهر من گیر داده بود که به جای سریال اخبار ببینید 🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مریضن بابا منم عقدم روزایی که خونه پدر شوهرمم همینجوری بهم تیکه میندازه شوهرمم چیزی نمیگه خونه اوناس ...

انشالله زودتر بری خونه خودت راحت شی❤️

اره واقعا همینه که میگی

چی بگم والا، بزرگترا مدلشو اینه دیگه 😁 پریشب پدرشوهر من گیر داده بود که به جای سریال اخبار ببینید ...

اره واقعا نمیشه که عوضشون کرد ....اخی چه بامزه😂😂