2777
2789
عنوان

یعنی باجناقم منظور داشته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2900 بازدید | 112 پست
ولی این تاپیک و کامنتا یه پیام بد داشت ، هی گفته شده تو مردی زشته خاله زنک نباش ، اینا همه درسته ولی ...

ما اینو نگفتیم که 

ناز و عشوه واسه زنه زود دلخور میشن میخوان یکی نازشونو بکشه

مردو با سیبیل کلفتش در نظر بگیر اومده میگه باجناقم حسودیمو میکنه اییییشششش😂😂😂

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

به احترامت ایستاده کلاه از سر برمیدارم

اگه قبول راری این از ضعف خانمهاست پس چرا مثل زنا تاپیک زدی؟درضمن از ضعف زنها نیست خانمها ریزبینن و حساس و نردی که این خصلت رو داشته باشه و همش دغدغه داشته باشه رو میگن خاله زنک چون نمیتونه دیگه مدیریت کنه زندگیشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه آقایون خاله زنک نیستن  حالا استثنا هم هست همیشه

بله ولی احتمالا یا باردار میشن یا بچه بدنیا آوردن و دارن بزرگ میکنن که توی سایت مادرانه مربوط به زایمان و بچه داری  حضور دارند یا دنبال دوست یابی هستند ، که این از خاله زنگ بودن هم بدتره جناب 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بله ولی احتمالا یا باردار میشن یا بچه بدنیا آوردن و دارن بزرگ میکنن که توی سایت مادرانه مربوط به زای ...

🤣🤣🤣👏

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بله ولی احتمالا یا باردار میشن یا بچه بدنیا آوردن و دارن بزرگ میکنن که توی سایت مادرانه مربوط به زای ...

درسته ...

چون جمع بستین یعنی کاربرایی مثل منم شامل میشه 

ولی من نه خاله زنکم نه باردار شدم ونه بچه بدنیا اوردم ....

من خیلی چیزا از این سایت و بعضی  از کاربرای خانم یاد گرفتم 

و ازشون تشکر هم میکنم که کمکم کردن

درضمن خود سایت موقع ثبت نام می‌پرسه که کاربر آقا هستی یا خانم . پس یعنی سایت بر خلاف اسمش فقط برای خانم ها نیست 

کاربر آقا 🙋             هیچ....                                                            

درسته ... چون جمع بستین یعنی کاربرایی مثل منم شامل میشه  ولی من نه خاله زنکم نه باردار شدم ون ...

ما هم نگفتیم بر خلاف قوانین هست چون سایت مجبوره برای بالابردن‌ تعداد عضویت و بازدهی مالی بیشتر راه رو برای همه باز بذاره ولی تصمیم در مورد عضو شدن در سایت مسایل زنانه به شخصیت خود اقایون برمیگرده  

بالاخره تو جمع زنونه خانواده هم باشیم بعضی اقایون هستند که بنا به دلایلی که فقط خدا میدونه همیشه نگاهشون به این جمع زنانه هست و خودشون رو بین اون خانم ها قرار میدن و همیشه هم منفور دیده میشن  

امیدوارم شما هم به صحبت های من فکر کنید و متوجه دید اکثریت خانم ها به اقایون عضو اینجا بشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ما هم نگفتیم بر خلاف قوانین هست چون سایت مجبوره برای بالابردن‌ تعداد عضویت و بازدهی مالی بیشتر راه ر ...

از اونجایی که همه حرف های شما درست و منطقی هستش منم باهاتون موافقم 

خیلی وقته که با کاربری دیگه ام  عضو سایت هستم  یادمه بخاطر مامانم کاربری درست کردم تا از خانم ها سوالاتی که داشتم بپرسم ولی الان میبینم خیلی از خانم ها مخالف آقایون سایتن . منم از این لحظه دیگه این سایت نمیام 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم😉

کاربر آقا 🙋             هیچ....                                                            

از اونجایی که همه حرف های شما درست و منطقی هستش منم باهاتون موافقم  خیلی وقته که با کاربری دیگ ...

به سلامت