2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 20 پست
الان یکماه چراغ خاموش زندگی میکنیم حرفی نمیزنیم.هیچی.من چی پس.جوونی و نیاز های من چی میشه

قربونت برم هر چی لج کنید بدتر میشه، ببین میتونی برش گردونی به اخلاقای خوبش؟ باهاش حرف بزن بگو به خاطر بچه بیا از اول شروع کنیم حداقل محبت کنیم به هم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
قربونت برم هر چی لج کنید بدتر میشه، ببین میتونی برش گردونی به اخلاقای خوبش؟ باهاش حرف بزن بگو به خاط ...

باش حرف میزنم چایی میخوری هم جواب نمیده.منو تو تماس هاش یکماهه بلاک کرده‌.بعد یکماه تازه امشب کلید خونه رو بم برگردوند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم هر چی لج کنید بدتر میشه، ببین میتونی برش گردونی به اخلاقای خوبش؟ باهاش حرف بزن بگو به خاط ...

دیشب میگم شیر بخر میگ پول نداریم از کجا بیارم.بعد کلی استرس بهم وارد شد سرنوشت این بچه چی میشه.من سر چه کاری برم چیکار کنم

باش حرف میزنم چایی میخوری هم جواب نمیده.منو تو تماس هاش یکماهه بلاک کرده‌.بعد یکماه تازه امشب کلید خ ...

میگن تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن

حالا تا صبح از بدیهاش بگو

فقط اون لحظه رو تصور کن که جگر گوشه ت دست باباش باشه اونم مجدد ازدواج کرده باشه و تو هم با یکی دیگه ازدواج کرده باشی، ببینی از شوهر قبلیت بدتره

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
میگن تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن حالا تا صبح از بدیهاش بگو فقط اون لحظه رو تصور کن که جگر گوشه ت دست ...

باور میکنی چن بار اینجوری خواب دیدم ک ازدواج بعدی بدتر.چون طرف منت میزاره بچتو قبول میکنه

باور میکنی چن بار اینجوری خواب دیدم ک ازدواج بعدی بدتر.چون طرف منت میزاره بچتو قبول میکنه

حالا اگه قبول کنه که خیلیا نمی کنن، باید عذاب کشیدن بچه ت هم ببینی چون این یکی هر کارم بکنه میگی باباشه، اون یکی باباش نیست