2777
2789

سلام به همه

پسرم این ماه دوسالش تموم میشه

چهار روزه پسرمو از پوشک.گرفتم جیشش رو کنترل میکنه شبم تا صبح باز میذارم جیش نمیکنه

ولی پیپی رو نمیگه 

راهکاری دارید؟چقد طول میکشه کنترل پیپی ؟

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دختر من یکسال و 10 ماهشه ،هنوز اقدام نکردم برای از پوشک گرفتن ولی خودش پی پی رو میگه میبرمش دسشویی ،خودشا اخه قبلش وقتی پی پی داشت میکفت بوبو بوبو میدوید پشت مبل کارشو میکرد بعد میومد میکفت بشور

ولی چون من خیلی باخودم سرویس بهداشتی میبرمش یاد کرقته حالا میکه بوبو بعدشم گریه که حتما ببرم دسشویی اونجا پی پی میکنه

ولی برای ادرار انشالا بعد ماه رمضون شروع میکنم

بنظرم شمام با خودت ببر سرویس بزار یاد بگیره البته درو باز بزار اونو دورتر بزار توضیح بده یراش چکار میکنی

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختر من الان دو سالو پنج ماهشه تویه دوسالگیش میخواستم از پوشک بگیرمش خودم میبردمش دستشویی جیش میکرد نمیبردمش شلوارشو خیس میکرد پیپیشم کلا تویه دستشویی میترسید همه گفتن زوده براش دوباره پوشکش کردم تا ایشالا ماه بعد ببینم میتونم بگیرمش یا نه😖

بستگی به حود بچه داره من دخترمو ۲ یال و نه ماه گرفتم همون دو روز اول هر دو رو یاد گرفت

دوسال و نه ماه؟؟؟؟

پای تا اون موقع طفلک پوشک میشده؟ من الانشم دلم کبابه براش تو این گرما

سرویس خونه من درش از پله ها منار ورودی باز میشه ،وقتی میرفتم دخترم کریه میکرد پشت سرم چون منپ نمیدید مجبور بودم اونم باخودم میبردم یجا تو راهرو مینشست نگاه میکرد منم توضیح میدادم دارم چکار میکنم  یاد گرفته،

من هنوز اقدامی نکردم از تنبلیم ،پلی پی پی رو خودش میگه میبرمش دسشویی

منم دخترم دو سال و هفت ماهشه تقریبا دو ماهی میشه از پوشک گرفتمش منم مشکل شمارو داشتم جیششو میگفت ولی واسه پی پیش میرفت تو اتاقش تو شلوارش میکرد براش رنگ انگشتی گرفتم گفتم اگه پی پیتو تو دسشویی بکنی با هم اینجا نقاشی میکنیم یا وقتی تو دستشویی پی پی میکرد میگفتم ببین مامانه پی پیت تو چاهه بیا آب بگیریم اونم بره پیش مامانش البته اگه بازم به حال خودش میموند تو شلوارش میکرد تا اینکه یه روز دعواش کردم دیگه خوب شد درسته که روی خوشی نداره ولی حتی ما با پی پیش بای بای میکردیم تا کم کم ترسش ریخت از این موضوع