2777
2789
عنوان

چطوری طلاق رو ترک کنم😒😒

159 بازدید | 11 پست

شب بخیر خانوما من تو زندگیم چه با شوخی چه با جدی همش اولین حرفم طلاق و جداییه هرچی میشه میگم میرم ولت میکنم مهریه میگیرم طلاقم بده و..... خودم اینارو جدی نمیگیرم ولی امروز شوهرم گفت بخاطر این همه چیز رو میکنم به اسم مادرم چون تو همش میگی میخوام برم چطور اعتماد کنم فهمیدم خیلی حق داره من پیش خانواده اش هم از این حرفا زدم برا همین مادرشم سوءاستفاده کرد هرچی داریم میگه بنام من کن من مادرتم 

من از بچگی پیش مادربزرگم بزرگ شده اون این عادت رو داشت هرکدوم از دختراش به مشکل میخوردن سریعی حرف طلاق مهریه رو میکشوند وسط بیشتر حرفاش از طااق گرفتن و مهریه گرفتن دختراش و بقیه است هرکی مشکلی داره میگفت طلاق بگیر این عادت از اون به من رسیده از وقتی ازدواج کردم فکر میکردم کارم شوخی ولی هرچی میشه منم هی طلاق طلاق میگم و این شده مشکل اصلی زندگیم چیکار کنم ترکش کنم دیگه نگم شوهرم بهم اعتماد کنه

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

بنظرم کاسه صبرت از مشکلات گذشته تا الان لبریز شده و با حرف طلاق کشیدن قصد راحت کردن و اسودگی خودتو داری💔

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کاسه صبرت از مشکلات گذشته تا الان لبریز شده و با حرف طلاق کشیدن قصد راحت کردن و اسودگی خودتو د ...

الان شاید ولی من از همون دوران نامزدی میگفتم 

یعنی با شوهرم شوخی میکردم سریعی میگفتم ولت میکنم میرم ها طلاق میگیرم بمونی ها 😒نمیدونم چرا سرگرمی بود الان عادت بد شده

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
بنظرم کاسه صبرت از مشکلات گذشته تا الان لبریز شده و با حرف طلاق کشیدن قصد راحت کردن و اسودگی خودتو د ...

من اینجوری شدم ولی وقتی این حرف الکی بزنی خیلی رابطه سرد و خراب میشه این حرف برای وقتیه که آدم واقعا میخواد بره پ حرف شو عملی کنه 

مثل پدربزرگ و دایی من می گفتیم غر می زنه می گفت طلاق میگیم فلانه میگه طلاق جدی هم میگن حتی برای مسائل عادی هم میگن طلاق بگیر راحت زندگی کن و یه کم شل کنیم میگه خودم میفتم دنبال کارات من خنده ام می گیره تا جدی بگیرم حرفاشون رو.

نگو هر وقت خواستی بگی خودت رو سرگرم کاری کن.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من اینجوری شدم ولی وقتی این حرف الکی بزنی خیلی رابطه سرد و خراب میشه این حرف برای وقتیه که آدم واقعا ...

حتما مشکلی هست ک میگی پس بهتره همسرت یکم رو رفتارش تجدیدنظر کنه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
الان شاید ولی من از همون دوران نامزدی میگفتم  یعنی با شوهرم شوخی میکردم سریعی میگفتم ولت میکنم ...

خب این عادتتو ترک کن وقتی مشکلی هست سکوت کن و فقط راجعب همون مشکل صحبت کن 

حتما مشکلی هست ک میگی پس بهتره همسرت یکم رو رفتارش تجدیدنظر کنه

اره مشکل زیاد داریم ولی مسئله اینه جایی برای رفتن  ندارم خانوادم مخالف طلاقن و بچه مم هست یعنی موندن و رفتنم خیلی برام فرقی نمیکنه چه بسا مشکلاتم بیشتر شه

اره مشکل زیاد داریم ولی مسئله اینه جایی برای رفتن  ندارم خانوادم مخالف طلاقن و بچه مم هست یعنی ...

عمیقادرکت میکنم عزیزم .پس شرایطو واسه خودت سخت نکن و ب مشکلات فکر نکن یا حلشون کنید یا بی خیال باش.

عمیقادرکت میکنم عزیزم .پس شرایطو واسه خودت سخت نکن و ب مشکلات فکر نکن یا حلشون کنید یا بی خیال باش.

اره منم دیگه شرایط مو پذیرفتم فعلا میخوام درآمد داشته باشم تا بعدا دستم جلوی هیچکی دراز نکنم برای آینده خودم و بچم