2777
2789
عنوان

اگه روز عروسی تون یا عقدتون ........

226 بازدید | 21 پست

بفهمید یکی دیگه عاشق شوهرتونه عکس العملتون چیه؟😅

دوستم میگه روز عقدم ی دختر اومده بود میگفت از نگاه اول ی جورایی ازش خوشم نیومد(از لحاظ ظاهری نه ) 

می‌گفت زیر چشمی بهم نگاه میکرد حتی دیدم روشو اونور کرده بود داشت گریه میکرد.شوهرش قبلش به دوستم ماجراشو تعریف کرده ک دختر خالش اونو می‌خواسته ولی پسره اصن بهش علاقه نداشته .داره خلاصه این همون دختره بود 

والا دوست دختر قدیمی شوهرم توی عروسیمون بود تخر سر اومد خداحافظی کنه اول رو به شوهرم خداحافظی کزد قیافش اصلا یجوری بود فیلم عروسی میبینم پوکر میرقصه دختره ی داغون عقده ای

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در تمام عروسی ها چند نفری عاشق دل شکسته هستن چه اقا چه خانوم حساسیتی نداره ب نظرم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

هیچی واکنشی ندارم می شینم منتظر واکنش همسرم ببینم چه می کنه این قهرمان.   

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

البته من روز عقد یا عروسی نفهمیدم خیلی قبلتر فهمیدم ولی خیلی بده گند میخوره به روز جشنش . ادم میدونه چیزی نیست ولی ناراحت و عصبانی میشه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خداروشکر شوهرم عاشق غریبه ها میشده و من باهاشون هیچوق روبه رو نشدم🥴🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

دختری که به شوهرم گفته بود ازت خوشم میاد بیا باهام ازدواج کن تو عروسیمون بود اصلا ازش بدم نیومد یجورایی دلم گرفت براش ميخواست خودشو بیخیال نشون بده ومیرقصید اما ته دلش غوعا بود مطمئنم. 

❤ 
آخییی😢 خیلی بده

خیلی بده خیلی.دخترخاله شوهرم  که دوستش داشت واونم شوهرمنو دوست داشت وفقط نازکرده بود جواب رد داده بود وزمان نامزدی ما اومده بود گفته بود برگرد بیا باهم ازدواج کنیم وشوهرم گفته بود برو بابا نمیخوامت دیگه هم بود دلم برای اون نسوخت اصلا 😂

❤