2777
2789
عنوان

مدرس های زبان انگلیسی بیان لطفا

3959 بازدید | 32 پست

سلام.من دوسه سال تدریس داشتم.الان اموزشگاهمو عوض کردم برای دمو بنظرتون باید چیکار کنم بهتره.اموزشگاه قبلی دمو ندادم.بنظرتون با فردی که دارم براش دمو میدم هم صحبت کنم یعنی اونو زبان اموز فرض کنم؟

من همیشه قبلش میگم شما الان روحی یا دانش آموزی؟

اه اه بدم میاد از دموهای ساختگی😣😣

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شنبه  باید ازمون بدم.بنظرتون برم سابقه کار از اموزشگاه قبلی بگیرم ببرم بهتره؟حالا دو قرون ...

خودت رزومه بنویس ببر.اگر لازم باشه میگن مدرک بیار از سابقه کارت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

احتمالا یه سری دانشجو دیگه هم باشن که قراره دمو بدن یا چندتا ا همکارا ...

اونا رو زبان آموز فرض کنید ، البته من که رفتم اصلا مهم نبود کی جواب میده سوالایی ک قرار بود از بچه ها بپرسم رو بلند پرسیدم بعد خود اون شخص ج داد منم باهاش به عنوان دانش آمو ادامه دادم

دمو چجوریه بچه ها؟ خیلی سخته؟

مسلط باشی سخت نیس.

هول نباید بشی.به حرف زدنت و گرامرت موقع صحبت و اینکه فارسی حرف نزنی باید دقت کنی

میشه بپرسم کجایی؟ و ساعتی چقدر میدن؟ من شهرستانم ساعتی 7تومن خیلی کمه 😢

منم شهرستانم اینجام واقعا کمه ..پارسال تابستون جلسه ای هشت تومن تازه اونجا حدود سه سال سابقه داشتم ..

مسلط باشی سخت نیس. هول نباید بشی.به حرف زدنت و گرامرت موقع صحبت و اینکه فارسی حرف نزنی باید دقت کنی

یه اموزشگاه رفتم واسه یه ترم..قبلش دمو دادم ..حالا برای کی .همکلاسی سابق دانشگاه که حالا اقا شده بود مسول جذب مدرس اون اموزشگاه..اه چقد بد بود.همش مزه پروند.اخرم باهام جلسه ای چهار هزار تومن حساب کرد بعد یه ترم..دیگه نرفتم

یه اموزشگاه رفتم واسه یه ترم..قبلش دمو دادم ..حالا برای کی .همکلاسی سابق دانشگاه که حالا اقا شده بود ...

آخ آخ منم ازین تجربه های مزخرف داشتم...درکت میکنم