2777
2789
How do you know this person is using this  account now, is the same as that was one min ago ! ...

لازم نیس قرو تابش بدی میتونی حرفت رو مستقیم بزنی 

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون حرفام مسخره نبود

امضاتو بنازم

عاشق عناصرم

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
افتادم وسط المان فک کنم🦦

آلمان که آلمانی حرف میزنن دختر😂

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
امضای خوته بنازوم دوور بختیاری 😍

رودومی❤❤

بچه کجنی؟

آلمان که آلمانی حرف میزنن دختر😂

نه اخه مثلا یکی مهاجرت کنه زبان اونجا رو بلد نباشه انگليسي حرف میزنه منم گفتم بزلر بنویسم المان حالا چون پایین فارسی هم حرف میزدن معلوم نبود کدوم جزيره افتادم 🦦😂

نه اخه مثلا یکی مهاجرت کنه زبان اونجا رو بلد نباشه انگليسي حرف میزنه منم گفتم بزلر بنویسم المان حالا ...

آهااان از اون لحاظ😂