✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟! ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
دیروز اکستنشن مژه کردم چشمم خیلی قرمزه و درد میکنه
چیکار کنم
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
امشب سمت مامانم خونمونن موقع شام نیم ساعت پیش بود که سفره رو تازه پهن کرده بودن بابام دید گوشی دست بچههاست وگوشیو ازهمه بچهها گرفت تا بیان شام بخورن جز من چون من بزرگ بودم دیگه بچه نبودم بیا ازم بگیره
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
یه پسر خاله دارم شش سالشه می بینم گوشی دسته وای میسه گریه که چرا گوشی رو ازون نگرفتن خالمو میاد میگه سنا گوشیتو بده منم همین جور موندم به جای اینکه بیاد به پسرش بگه عزیز دلم اون بزرگه تو باهاش چیکار داری جلو جمع بلند بهم میگه سنا گوشیتو بده برو شامتو بخور واااای دارم کلافه می شم