2777
2789
سلام عزیزممن الان چند ساله که از یه کانال و گروه آنلاین شاپ به اسم تیتیش بریتیش خرید میکنمکانال برای ...

عزیزم مثلا یه کفش نایک از سایت اصلی انتخاب کردم ،عکس بگیرم براشون بفرستم ،از کجا معلوم همینو میفرستن؟و اینکه قبلش باید پرداخت کنم اینا ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یکبار خرید کنی دستت میاد به لطف اینترنت دسترسی خیلی راحت شده من تابستون که بازار محلی انگلیس د ...

ممنون از لطفت قشنگم

من هم قبلا زیاد لباس میگرفتم برای بچهها

کم کم لباسای ایرانی باکیفیت و خوشگل شدن، الان دیگه از اینجا میگیرم

ولی برای مواردی که اینجا پیدا نمیکنم، حتما رو کمک لیلیث عزیز حساب میکنم 🌹😘واقعا ممنون از محبتی که داری❤️

سلام شما کدام گزینه را انتخاب میکنید؟ :۱_ خرید خانه در منطقه ای که دوستش ندارم و بدم میاد (از ترس ای ...

گزینه دوم چون طلا فعلا در رشد و مسکن ثابت

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

تا امروز حتی یکبار خواهرم یه جارو خالی براش نزده چه شمال بود چه الان که سالی دوبار میاد اما من همیشه ...

زنگ بزن تبریک بگو شرایط مالی نداری نیاز به خرید هدیه نیست یا کیک درست کن ببر کافیه

عزیزم من یک پسر ده ساله دارم من بیست ساله ازدواج کردم و هر دو کار کردیم و تقریبا به نقطه امن رسیدیم ...

عزیزم الان شما به نقطه امن زندگی رسیدید خوشحالم براتون شرایط تون خوبه آیا شما تصمیم به تک فرزندی دارید چون دغدغه خودم هست از همه میپرسم نظرشون بدونم

عزیزم مثلا یه کفش نایک از سایت اصلی انتخاب کردم ،عکس بگیرم براشون بفرستم ،از کجا معلوم همینو میفرستن ...

عزیزم عکس نه

لینک رو براشون بفرست

اینکه اصل باشه یا نه عزیزم بحث خرید و اعتماده

کانال بزرگی هست من چند ساله خرید میکنم هرچی گرفتم اصل بوده

حالا شما اگه شک داری با یه خرید ارزونتر شروع کن

روند هم به این صورت هست که قیمت جنس رو با قیمت پوند امروز درصد فروششون رو الان پرداخت میکنی

تا زمانیکه بار برسه ایران اون موقع خرید شما رو روی ترازو میذارن عکس میگیرن قیمت باربری معلوم میشه اینم پرداخت میکنین براتون میفرستن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
راستی امروز بعد از فکر میکنم یک ماه و نیم رفتیم بیرون غذا خوردیم.🌹مقداری از سفارشمون رو رستوران دار ...

👏🏻👏🏻👏🏻✨

سلام دخترا وقت بخیرمن شرایطم رو میگم ممنون میشم برای پس انداز راهنماییم کنید، من حقوق بیس همسرم ۷۳ ه ...

سلام عزیزم

به نظر من برای شما که هم حقوق بالا داری هم خداروشکر ماشین و خونه ام داری و ۱۱۰ گرمم طلا داری خودتو اذیت نکن و فعلا از زندگیت لذت ببر قسطاتون چند سال دیگه سبک میشه بعد میتونید خونتونو خواستید بهتر کنید

تو این مدتم کم کم بدون اینکه خودتونو اذیت کنید به گرم طلاهات اضافه کن همین

یه صلوات برا حاجت دلم میفرستی؟مرسی مهربون

خواهران گلم ، من از کل این تایپیک به این نتیجه رسیدم؛ بنظر من همونطور که یک دانش آموز دیرآموز پدر آدمو درمیاره تا یک مطلب آموزشی توی سرش بره، و شاید هم توی سرش فرو نره. بعضی از ادما هم در موضوع مدیریت مالی همینطوری ضعیفن. یعنی از لحاظ مالی نسبت به همسن و سالانشون عقبن. هرچی با قاطعیت به اینها راهکار بدی عملا پیشرفت نمیکنند و همیشه درجا میزنند. ترسو هستند.

میخوام بگم پولدار شدن هم ذاتیه و بلدی میخواد. باید اهل ریسک بود. تنبل نبود. عقلانی حساب دخل و خرج داشت.

ما توی فامیلامون هرچی که اولد مانی داریم در همون زمان خودشون به روز بودند. محله عالی خونه خریدند و محله خوب هم که مطلعید معمولا ادمهاش خوب و سطح بالا هستند؛ خوب مشخصه که ادم با این ادمها نشست و برخاست کنه مثل همونا میشه. به روی تیپش، شخصیتش، اعتماد بنفسش تاثیر مثبت میزاره. حالا برعکسش مثلا عموی خودم که رفت بزرگترین خونه رو خرید ولی در محله پایین!!! که ادمهاش سطح پایین بودند و بودجه شون از فقر و نداری به خرید خونه های ۳۰_۴۰ متری توی همونجا میرسید. افکارشون منفی، کوچه نشین. کم درآمد بودند... با این ادمهای پایینتر از خودش انقدر همصحبت شد که عموی منم به پایین کشیدند. محله شون هنوز جزو محله های عقب مونده، باقی مونده و هرسال کلی آدم از اونجا کوچ میکنه به ۲تا محله بالاتر.

یک آبادانی اصیل

سلام عزیزمبه نظر من برای شما که هم حقوق بالا داری هم خداروشکر ماشین و خونه ام داری و ۱۱۰ گرمم طلا دا ...

مرسی از نظر و راهنماییتون عزیزم 😚🌸 حس خوبی بهم داد عزیزم🌸🌸