2777
2789
تو خونه ی منو شما که با دستگاه طلا یاب خداد میلیونی نمیان که😅برج و پنت هوس هایی که پر از طلا و عتیق ...

خداروشکر که برای شما اتفاق نیفتاده و اینجوری فک میکنید اما سال ۹۸ خونه من با طلایاب اومدن و جالبه که نه خونم بقول شما پنت هاوس بود و نه برج فقد یه واحد آپارتمان تو یه منطقه نسبتا خوب تهران که میشد حدس زد اگه بری داخل دست خالی بیرون نمیای  !!! پلیس انگشت نگاری تایید کرد که طلایاب داشتن و اینکه وقتی ریسک دزدی شونو انقد میاره پایین چرا نباید هزینه کنن برای کارشون 🥴ولی قبول کنیم یکم حرف شما زیادی غیر منطقی بود 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یکی دو تومن پول خرده؟؟؟،،😂😂 ما بعضی وقتها با ۵ یا ده تومن کل ماه رو می‌گذرانیم.من حتی بعضی و ...

عزیزم خدا به پولتون برکت بده

من خودمم خانه دارم،پول زیادی دستمو نمیگیره

ولی هر وقت میرم بیرون،طلافروشیا غلغله اس،همه هم ۲۰۰ تومن،۳۰۰ تومن خرید میزدن

چند روز پیش یکی میگفت ۵۰ گرم طلا چیه مگه؟😐

در صورتی ک من نیم گرم،نیم گرم با سختی طلا جمع میکنم

واسه همین خجالت میکشم برم بگم با دو تومن دلار بدین😂😂😂

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
۵۰گرم چیه😳😳

هعی خواهر

هفته پیش بیرون بودم،طلا نزدیک ۱۱  بود،باور کن نمیشد از نزدیک طلافروشیا رد شد

همه مثل ما از صبح تا شب،دو دو تا،چهار تا نمیکنن،ک تا آخر ماه بکشونن،تهش بتونن یه ریالی پس انداز بکنن

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
عزیزم خدا به پولتون برکت بدهمن خودمم خانه دارم،پول زیادی دستمو نمیگیرهولی هر وقت میرم بیرون،طلافروشی ...

منم خجالت میکشم 😫😫😫دوازده ملیون پس انداز ماه قبلمه دوست دارم برم یه تیکه طلای کوچیک بگیرم خجالت میکشم یه جوری نگاه میکنن یا رفتار خوبی ندارن طلافروش ها وقتی میرم چندنفر هستن گردنبد های سنگین دارن خجالت میکشم بگم طلای ۱۰،۱۲ تومنی هم چیزی دارید چندبار همینطوری خرید کردم ولی خب 🥲

عزیزم خدا به پولتون برکت بدهمن خودمم خانه دارم،پول زیادی دستمو نمیگیرهولی هر وقت میرم بیرون،طلافروشی ...

😂😂😂 واسه منم پیش اومده مثلا یه بار رفتم سکه فروشی خانومه اومده بود دو تا سکه کامل بخره منم با اعتماد به نفس به فروشنده میگفتم یه صد سوت میخام.خانومه یه جوری نگاه میکرد.

دایما یکسان نباشد حال دوران غم مخور،😉شما هم میتونید عیار بخرین با دو تومن.یا جمع کنید وقتی زیاد شد برین دلار بخرین.در هر صورت انشاالله موفق باشی عزیزم

سلام خانوماروزتون بخیرمیخواستم ببینم این پولایی که خورد خورد میاد دستتونو چطور پس انداز میکنید؟اونای ...

عزیزم کاری که من میکنم 

با این جور پول ها توی سایت حقانی بخش گلدان طلاش به حدی که پولم برسه طلا میگیرم سوت سوت  از ۵۰ سوت میتونید بگیرید 

که بعد هر وقت زیاد شد فروش میزنم میرم بیرون طلا مو میخرم 

یا از طلای  انلاین دیجی کلا  میخرم که اون با هر مقدار پول میشه  هر وقت هم به حدی که خودم میخواستم رسید فروش میزنم 

حقانی رو اخر سر میشه از فروشگاه خودشون هم خرید بزنی

منم خجالت میکشم 😫😫😫دوازده ملیون پس انداز ماه قبلمه دوست دارم برم یه تیکه طلای کوچیک بگیرم خجالت م ...

دقیقا منم همینم!

یه پولی دستم باشه از بعدظهر میرم طلافروشیا رو میگردم،یه گرمی،۷۰۰ سوتی، اینطوریا نشون میکنم

بعد منتظر میشم مغازه خلوت شه ک خرید بزنم

از بس فروشنده ها با اکراه جواب آدمو میدن😢

شانس من هر وقت رفتم،یه مشتری دیگه اومده بود چند تا النگو و تاج و گردنبند میخواست،اونوقت من طلای کم اجرت زیرِ یه گرم😂😂

دیگه خودمون ک پول نداریم،باید رو داشته باشیم

مفتی ک نمیخوایم بخریم،پول میدیم،حالا یکم کمتر از بقیه مشتری ها(البته خیلی کمتر از بقیه مشتریا😂)

😂😂😂 واسه منم پیش اومده مثلا یه بار رفتم سکه فروشی خانومه اومده بود دو تا سکه کامل بخره منم با اعت ...

قربانت عزیزم

آره خدای خودمون هم بزرگه

همینکه میتونیم یه پولی پس انداز کنیم و دستمون جلوی کسی دراز نیست بازم صد مرتبه شکر

عیارم میخریدم تا چند وقت پیش ولی انقدر دقیقه به دقیقه نگاش میکردم یا منفی ک میشد حرص میخوردم،دیدم فایده نداره

عزیزم کاری که من میکنم با این جور پول ها توی سایت حقانی بخش گلدان طلاش به حدی که پولم برسه طلا میگیر ...

مرسی عزیزم از پیشنهادت♥️

قبلا عیار میخریدم همش چکش میکردم،منفی ک میشد حرص میخوردم

کلا احساس میکردم پول باید دست خودم باشه،تا آنلاین

ولی با این شرایط فکر کنم بهترین کار همین باشه 

دقیقا منم همینم!یه پولی دستم باشه از بعدظهر میرم طلافروشیا رو میگردم،یه گرمی،۷۰۰ سوتی، اینطوریا نشون ...

وای آره دقیقا این منم 🤣🤣🤣🤣تازه یه ده دقیقه هم پشت در میمونم مشتری هاش کم بشن من یه بار سکه وان یکاد ۸۰۰ سوتی گرفتم اجرتش ۱۴ درصد زد با مالیات و سودش نزدیک ۳۰ درصد افتاد با خجالت و من من گفتم یکم اجرتش رو کمتر بزنید گفت چشم هر موقع خواستید یه تیکه طلای خوب بخرید بگید منم تخفیف خوب بدم نه برای طلای زیر گرم 🥴😂 اینجا طلای بدون اجرت زیر گرم پیدا نمیشه باید نو بگیری 

چندگرم طلا جمع کردی شما 😁

منم خجالت میکشم 😫😫😫دوازده ملیون پس انداز ماه قبلمه دوست دارم برم یه تیکه طلای کوچیک بگیرم خجالت م ...

خجالت نداره ‌‌‌‌‌‌‌..وسع همه که یکی نیست

بعدم طلای زیر یک گرمو برا من و شما ساختن

بگو کادویی میخوام زیر یک گرم 

یا پارسیان اگه نمیخوای استفاده کنی

خجالت نداره ‌‌‌‌‌‌‌..وسع همه که یکی نیستبعدم طلای زیر یک گرمو برا من و شما ساختنبگو کادویی میخوام زی ...

مرسی گل پارسیان میترسم الانم نزدیک نیم گرم پارسیان دارم نمیخرن ازم یه ۵۰ سوتی دارم یه ۱۰۰ سوتی یه ۲۰۰ سوتی