2777
2789

سلام دوستان عزیزم 🌺

میشه لطفاً یه صلوات بفرستین که خونه ای که پسند کردیم انشالله فردا معامله اش جور بشه، و البته به صلاحمون باشه انشاالله 🤲

انشاالله اگه معامله شد و همه کارهاش انجام شد بیام و خبره خونه دار شدنمون به همتون بدم انشاالله

منم برای سلامتی همتون صلوات میفرستم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
دوستان پارسیان منم رسید از اسنپ‌پی سفارش داده بودم اولین بار بود غیر حضوری سفارش دادم برای همین۵۰سوت ...

فقط قشنگ نزدیک۲۵۰،۳۰۰گرونتر شد,البته چون اقساطیه برای همینه۸۳۰تومن شد

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماه تک تک دوستان❤️

دوستان من گفتم از تاپیک میرم بیرون بخاطر این نبود که ناراحت شدم بخاطر این بود که صفحات تاپیک می‌رفت بالا ومیومدن اعتراض میزدن که برید تو دورهمی تعریف کنیدولی من داشتم تو داستان هام جموجور کردن ومدیریت هارو می‌گفتم ومیخواستم به دوستان بگم که حتی زیرصفرهم برسیم بازم میشه جمع کرد چون خدا هنوز هست وفقط نباید ناامید باشیم همین...

واینکه میگم باید یه زن تو زندگی چیزی برای خودش داشته باشه همون پس انداز مخفی که با مدیریت خودتون میزارید کنار وکاملا حلال هست اینو تجریه نشون داد زمانی که خواهرم بعدازچندسال زندگی مشترک که با شوهرش ساخته بودن وبه دست آورده بودن وقتی بار دار شد شوهرم برای همیشه گذاشت رفت وهمه چی به نام شوهرش بود اونم مردی که همه رو سرش قسم میخوردن مربی بدنسازی حرفه ای وکارش برقکار صنعتی حرفه ای واسه انجام دادن کار خیلی از کار خونه دارها نوبت می‌گرفتن ازش عاشق خواهرم بود دیونه ی خواهرم بود ولی وقتی خواهرم ۲۴سالش بودوبار دار، شوهرش غیب شد وبرنگشت خواهرم با بچه ودست خالی موند بدون اینکه چیری داشته باشه الان دخترش ده سالش هست وجدا شده اونم غیابی چون شوهرش برای دادگاه هم نیومد...ولی خواهرم تنها چیزی که داشت امید بود و تربیتی درستی  که از بچگی شده بود با روح وروان سالم تنها با یه نوزاد بی پدر بدون پشتوانه مالی استارت زد و الان خونه داره ماشین داره دخترش درسش عالی کلاس زبان گذاشته بدون اینکه غیبت کنه وادامه دار میره رشته ورزشی وادامه دار گذاشته خودش ادامه تحصیل داد دوره های تزریقات وگذروند مدرک گرفته والان همه بخاطر اعتباری که داره اسمش میاد میشناسنش میخوام بگم که همیشه به فکر پس انداز برای خودتون باشید خودتونو به روز کنید زندگی همیشه یه رنگ نیست ...وخوش حساب باشید آدم خوش حساب شریک مال مردم هست...

بنظرم وقتی حتی اگه یه جمله از هرکسی میشنوید که حتی یه پیام براتون داره وکمکتون میشه تو زندگی مثل حرفای معصومه جان واستارتر همین تاپیک وخیلی از دوستانی که با پیام های خوبشون ابن تاپیک وبراتون رایگان سرپا نگه داشتن قدرشو بدونید وهمین وبدونید خواست خدا بوده کسایی بیان وبراتون نکته های کاربردی یاد بدن وبه کار بگیرید بنظرم تمام اینا کار خداست پس سپاسگذارباشیم و دعا کنیم برای کسایی که برامون پیام کاربردی وامونده دارن ...

موفق باشید عزیزان

عزیزم مقدار زیادیش پول خودمهشاغلم

برام جالب بودم فک کردم فقط خانواده همسرم زوم میشن رو طلاهام.

من همیشه میندازم برامم مهم نیست حرف و کاراشون وخیلی جالبه طاقت نمیاره  سریع میپرسه مادرشوهرم ،اخرین بار پرسید چندتا گوشواره داری 😒