2777
2789
عزیزم من بخاریم دیواری هست اما دودکش داره یکی از دوستان یه مدل بخاری ژاپنی معرفی کردن که گازی و برقی ...

ممنون گلم سرچ میکنم اما نظرات شماها برام مهم تر هستش 

بازم ممنون گلم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شرمنده من جواب میدمگفتم شاید به دردت بخورهما بخاری ژاپنی داریمبدون دودکشه و با گاز و برق کار م ...

عزیزم چه مارکیه؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم شرمنده من جواب میدمگفتم شاید به دردت بخورهما بخاری ژاپنی داریمبدون دودکشه و با گاز و برق کار م ...

ممنون که جواب میدی گلم 🙏

عزیزم چه مارکیه؟

چند تا پست قبل تر نوشتم گلم

ولی خب گفتم شاید دیده نشه

مارک بخاری ما OSAKA GAS هست

ولی کلا این بخاری ژاپنی ها خیلی خوبن

اگه اشتباه نکنم استوک هم هستن

ما پارسال خریدیم ۹ تومن ولی خیلی خیلی تمیزه

با نو مو نمیزنه

قفل کودک و تنظیم دما و تایمر هم داره

نمیشه دوتا بگیرم دفعه اول نصفشو به یکی بزنم نصفشو به اون یکیباز دفعه دومم همینکار رو تکرار کنم😁اقتص ...

نمی دونم 

باید از خود داروخانه بپرسی 

آخه واکسن تو خود سرنگ هست 

مگر اینکه بتونی از داخل اون سرنگ دوتاش کنی 

فکر کنم بشه 

میگم باز باید از داروخانه بپرسی بعد هم ببری تزریقات برات نصف کن هر نصف رو به یکی از بچه ها بزنه 

دوستان بنظرتون یه خانم شاغل مجرد که هزینه و قسط و ایاب ذهاب داره اولویتش طلا باشه یا به خود رسیدن مث ...

چه ربطی داره عزیزم تا زنده ایم باید زندگی کنیم. من متاهلم و 42 سالمه و بچه ندارم البته کاملا به خواست خودم و همسرم بوده این تصمیم . حالا چون مثلا بچه ندارم بگم خب برای چی پس انداز کنم یا خونه بخرم یا ماشین بخرم منکه وارثی ندارم....ادم تا زنده هست باید به بهترین نحو ممکن زندگی کنه حالا چون همسر نداری که نباید دست از زندگی بکشی...مثلا سی  درصد درامدتو پس انداز کن بقیه اش هم به خودت برس و کیف کن...

در این صحفه رند ازتون میخوام برای نی نی دار شدن من دعا کنین🥲

عزیزم امشب حتما سر نماز شب برای شما و آبی عزیز دعا میکنم 

چند بار براتون آدرس طب اسلامی رو تو ایتا گذاشتم ولی عکس تایید نشده ، امیدوارم این بار تایید بشه و شما هم نتیجه بگیرین و دعام کنید❤️

راهکارهای آقای حسینی عالیه ، من تو کلاسای دیگشون ثبت نام کردم و دو ساله به لطف خدا هیچ کدوم از اعضای خانواده دکتر نرفتیم ، و در هر مشکلی با ساده ترین روش درمان شدیم .

خیلی از عزیزان با این درمانهای خیلی ساده باردار شدند انشاالله قسمت شما و آبی جان و باقی عزیزان🤲❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...