2777
2789

دوستان بنظرتون یه خانم شاغل مجرد که هزینه و قسط و ایاب ذهاب داره اولویتش طلا باشه یا به خود رسیدن مثل لباس و آرایش و لباس اداری و....

؟

انگیزه ندارم واقعا برای هیچکدوم ۳۷ سالمه و مجردم هنوز 

میگم طلا برای چمه وقتی تنهام و....

دروغ چرا از خرداد ماه یکم تو شغلمون اذیت هستیم و انقدی ک چک داریم نقد نمیشه چ چکایی ک دست مردمه رو ب ...

عزیزدلم درسته🥰🤌الهی کارهات خوب پیش بره بیشتر پس انداز کنی😍وقت برای پس اندازم هست خداروشکر سالمی میتونی کار کنی همین که هدف داری و داری تلاش میکنی وفکر پس اندازی همه چی خوب پیش میره🥰🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان اینجا ی سری راجب بخاری بدون دودکش صحبت شد فک میکنم آرشیدا جان بودن ی مدل خیلی خوب و مطمئن معر ...

عزیزم من بخاریم دیواری هست اما دودکش داره یکی از دوستان یه مدل بخاری ژاپنی معرفی کردن که گازی و برقی همزمان بود و بدون دودکش. متاسفانه مدلشو یادم نیس تو گوگل سرچ کنین مدلاش میاد

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

دوستان بنظرتون یه خانم شاغل مجرد که هزینه و قسط و ایاب ذهاب داره اولویتش طلا باشه یا به خود رسیدن مث ...

به نظر من به همه چی برس

مثلا هر ماه یه لباس برای خودت بگیر و لوازم پوستی و مکمل هم حتما استفاده کنید

در کنار اینها حتما پس انداز طلایی هم داشته باشید

به نظر من رسیدن به خودتون به مجرد یا متاهل بودن زیاد ربط نداره واسه وجود و دل خودمونه

حالا من نمیدونم چقد حقوق دارین ولی به خاطر مجرد بودن خودتون رو  از چیزی منع نکنید 

در این صحفه رند ازتون میخوام برای نی نی دار شدن من دعا کنین🥲

سلام عزیزم ان شالله به حق حضرت فاطمه سلام الله علیها  بزودی فرزندان سالم و صالح نصیبت بشه، 

صلوات حضرت فاطمه رو ۵۳۰ بار بدون وقفه و با نیت خالص به نیت فرزند دار شدن بخون  دوستم خوند و باردارشد ان شالله برای شما هم گره گشا باشه:

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ.

مسلما دکتر هم که رفتید کنار داروهایی که مصرف می کنید 

الان هم فصلش هست صبح ناشتا به همسرت گلابی بده بخوره خودتم بخوری خوبه فصل هم که عوض شد به بخورید 

یه کانالی هم تو ایتا بهت معرفی می کنم مخصوص دکتر کبیری هست یه دوره ای دارن به اسم رویای شیرین بارداری که رایگان هست و همینطور دکتر متخصص مردان مسلط به طب سنتی که آنلاین هم ویزیت می کنن و متخصص تغذیه طب سنتی و جراح زنان دکتر کبیری

pezeshkezanan اتساین

بچه ها صبر کنم طلا از این قیمت هیجانی بیاد پایین‌تر؟اخه خیلی زور داره برام میشد رو ۷۵۰۰ بخرم الان تق ...

عین من شدی .....همش وام گرمی یه تومن بیشتر شده طی دو سه روز 

ماشاالله ب جونش نشه مثل برق داره بالا می‌کشه 

فک کنم هدفش نه میلیونه فعلا

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

عزیزان اینجا ی سری راجب بخاری بدون دودکش صحبت شد فک میکنم آرشیدا جان بودن ی مدل خیلی خوب و مطمئن معر ...

عزیزم شرمنده من جواب میدم

گفتم شاید به دردت بخوره

ما بخاری ژاپنی داریم

بدون دودکشه و با گاز و برق کار میکنه

مصرف انرژیش هم نرماله

گرماش هم واقعا خوبه

هنوز هوا سرد نشده بخر،یکم که هوا خنک میشه گرون میشه وسایل گرمایشی

عزیزم شرمنده من جواب میدمگفتم شاید به دردت بخورهما بخاری ژاپنی داریمبدون دودکشه و با گاز و برق کار م ...

مارک نداره عزیزم؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
پنج سال و نیم که آره اکی هست دو سال و نیم رو یادم نمیاد ولی احتمال نود درصد اکی هست فقط دفعه اول برا ...

نمیشه دوتا بگیرم دفعه اول نصفشو به یکی بزنم نصفشو به اون یکی

باز دفعه دومم همینکار رو تکرار کنم😁

اقتصادی تررررر بشه😂

دوستان بنظرتون یه خانم شاغل مجرد که هزینه و قسط و ایاب ذهاب داره اولویتش طلا باشه یا به خود رسیدن مث ...

تعادل بین شون باشه 

مثلا طلا گرم گرم سخته 

ی وام ۲۰۰٫۳۰۰ بگیر طلا بخر کم کم قسط بده 

بالاخره ادم باید ی ذره پول داشته باشه تو سختی ها دستش جلو کسی دراز نباشه 

یا بگن اینهمه سال کار کرده هیچی ندارن 

اگه تونستی ماشین بخر 

برا مجرد ماشین داشتن حسش خوبه

۵۰ تا اسکرین شات وسایل خونه پاک کردم،آخه من کرم خرید دارم

بالاخره اینم اقتصادیه دیگه

خریدشون پول زیادی میخواست که با آرمان ها و آرزو های فعلی من جور نبود

هر روز که میرفتم تو گالری هوس خرید میکردم

به قول معروف«چشم میبینه، دل میخواد»

سلام عزیزم چقدر عمیق میفهممت من مشکل از همسرمه خودمم تنبلی خفیف دارمهزینه های بالا فقط یه بخشیشهمن ب ...

خدا بزرگه انشالله خیلی زود میایم و خبرای خوب و میدیم 

درست میشه همه چیز 🙏🏻

البته از اونجا که چند روز پیش خودمو نصف کردم تا چند گرم طلا بخریم

امروز چند قلم لوازم آرایشی بهداشتی و لوازم مراقبتی خریدم تا جبران بشه😎

انرژی زنانم حفظ بشه😌

اینترنتی خریدم هنوز نرسیده ولی خب ندیده عاشقشونم

قیمتاشونم حتی با هزینه ارسال بهتر از حضوری دراومد

به قول معروف «زنی که خرج نداره ، ارج نداره»

والا بخدا🚶🏻‍♀️

چقدر امروز نقل قول کردم😂

شب جمعس گروهم خلــــــــوت🤦🏻‍♀️

ماشالله همه همسرای نــــمونه😁😅