2777
2789
سلام عزیزم به نظر من چنتا تیکه بدلیجات زرد که روکش طلا هستن و مشابه طلا هستن بخرین بذارین داخل کشوی ...

عزیزم دزدها زرنگ شدن دستگاه طلا یاب میارن و مطمعن باشین به راحتی بدل رو از طلا تشخیص میدن

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزم من وام مهربانی روگرفت رتبه ی اعتباری خودم وضامنم bبود خیلی راحت بهم داد بازم بیشتر تحقیق ...

سلام گلم ممنون که نظرتو برام فرستادی 🥰♥️

من رتبه خودم b شده با این حال ک همیشه اقساط به روز پرداخت میکنم 

ضامن هم معلوم نیست کی باشه 

ولی راسته ک هر کسی می‌تونه ضامن بشه؟

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم روياي نازنينم همه ي اين اتفاقات قشنگ باعثش شما بودي و دوستان نازنينم كه راهنمايي كردن كمك ...

عزیزم شما که تجربه دارید بنظرتون طلا 10200 رو میبینه؟

من رو 11200 خریدم 

میخوام این بار میانگین کم کنم کف قیمت بخرم 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام خانومای گل،منم مقداری پس انداز داشتم رفتم طلای بدون اجرت خریدم اما مشکل من اینه که کجانگهش دارم ...

عزیزم چرا صندوق امانات بانک نمیگیری؟منم مقدار طلاهام بالاست یکم برای استفاده نگه داشتم که مهمونی چیزی میریم میندازم بقیش کلا صندوق اماناته و بالای ۴ساله که من تو بانک ملی صندوق دارم. امنه بیمه میشه و خیال ادم راحته و از خونه خیلی امنتره.من خودمم بااینکه خونه گاوصندوق داریم اما اصلا خونه خیالم راحت نیست بااینکه خونه ما از لحاظ امنیت عالیه.ببین اگه تونستی حتما یه صندوق اجاره کن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم شما که تجربه دارید بنظرتون طلا 10200 رو میبینه؟من رو 11200 خریدم میخوام این بار میانگین کم کنم ...

من گرمی ۱۲ افتاد باهام ولی ناراحت نیستم 

همیشه بیشتر به فکر منافع مردم ام تا خودم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

شرایط اجاره چطوریه

پارسال اینجوری بود که باید ۵۰تومن سپرده تو اون شعبه داشته باشی.امسال هنوز موعدش نشده که ببینم چه تغییری دادن. من یه صندوق متوسط اجاره کردم دقیق نمیدونم رهنش دوملیون بود یاذچهارملیون هروقت صندوقو ببندم اون پولو بهم برمیگردونن و بابت اجاره سالیانش هم حدود ۲۰۰هزارو خورده ای میگیرن.بیمه ام که دلبخواهیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

خانمای محترم من زیاد تو فاز پس انداز نیستم

بخاطر همین حرفا که ملک تو رکود هست

جدیدا ی فکری ب سرم زده طلا بدم یه خونه بخرم نو ساز که نمی رسه پولم کمه 

باید خونه قدیمی بخرم جاهای خوب شهرم سخت گیر میاد یا سند ندارن

خونه ی قدیمی پدر شوهرم شده مال دخترا  ب پولش نیاز دارند می خوان بفروشن

سند و آب برق همه چی خوبه ۳ تا اتاق قدیمی دستی روش بکشیم میشه بدی کرایه ولی منطقه معمولی شهر  کوچه اصلی نزدیک به خیابان اصلی 

به نظر شما خوبه بگیرم ؟؟؟؟

یا دنبال وام بگردم خودمو ببرم زیر قسط و جای مرکز شهر بگیرم ؟؟

خانمها من پسرم داره یکساله میشه ما بخاطر هزینه و سختی پسر مون رو آتلیه نبردیم فردا وقت گرفتیم گفت زی ...

خانم سمیه سلیمان پور 

09378925962

واتس اپ پیام بدید عکسی ۲۰۰ـ۲۵۰ یکروزه اماده میشه نمونه کارظون توی پیج اینستاگرامه ataliye_onlin

بگید از طرف علیزاده 

هم هزینه رفت وامدندارید هم بچه اذیت نمیشه هم لباس رو خودشون عوض میکنن من راضی بودم خیلی طبیعی بود

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
دوستان خوبم. من مقدار زیادی طلا توی خونه قایم کردم. دار و ندارم همیناست تا انشالله خونه بخرم . دنبال ...

عزیزم بهیچ عنوان طلا تو خونه نگه ندار

من یه ذره هم باشه میرم میزارم صندوق امانات

سه ساله دارم عالیه

عزیزم شما که تجربه دارید بنظرتون طلا 10200 رو میبینه؟من رو 11200 خریدم میخوام این بار میانگین کم کنم ...

عزیزم اندازه چند میخای خرید بزنی

من هرموقع پول داشته باشم پله ای میخرم 

شنبه ای اندازه ۱۵ م به زرگر گفتم بزاره کنار  گرمی ۱۰۵۴۰ ت

امروز هم اندازه ۱۵ م گرمی ۱۰۵۸۰ ت

اینجوری زیاد حرص نمیزنی رفت بالا یا اومد پایین 

راستي يه چي بگم دوستانمن اين ماشين ثبتنامي رو اينجوري خريدم از روزي كه با اينجا آشنا شدم شروع كردم ب ...

شما با این دل مهربونت به همه چی میرسی 🥰با چشم خودم دیدم اطرافم کسانی که برای دیگران خوب میخوان خدا روزی رو از سر و روشون میباره

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......
عزیزم اندازه چند میخای خرید بزنیمن هرموقع پول داشته باشم پله ای میخرم شنبه ای اندازه ۱۵ م به زرگر گف ...

خیلی خوب حساب میکنه طلافروشتون

من گرمی 10600 بود رفتم گفت شکسته رو بهم گرمی 10900 میده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم بهیچ عنوان طلا تو خونه نگه ندارمن یه ذره هم باشه میرم میزارم صندوق اماناتسه ساله دارم عالیه

بانک ملی یک بار زنگ زدم می‌گفت یک سال باید تو نوبت باشی

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن