2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان عزیز، خواهشاً سمت شرکت های هرمی ( طب سنتی) نرید ( اسم شرکت نمی‌برم)،پر از آدم‌های شارلات ...

عزیزم منظورتون شرکت بیزه!؟؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوستان عزیز، خواهشاً سمت شرکت های هرمی ( طب سنتی) نرید ( اسم شرکت نمی‌برم)،پر از آدم‌های شارلات ...

مملکت شده کلاهبردار. والا سراغ هرکیو میگیرم کلاههبردار شده و فراریه یا  پولشو خوردند و به دنبال کلاههبرداره

مدوم شرکت 

من تو شرکت تراست لیاتیم کار میکنم نت ورکی  هست برامون آموزش و کلاس و جلسه هم میذارند محصولات پوستی وزیبایی هست محصولاتش خدایی خیلی خوبه من خودم دارم استفاده میکنم

حالا من دیگه تو کلاسهاش حاضر نمیشم ب خاطر دیسک گردنم

اما تراست برای خود هلدینگ مهران هست که این هلدینگ برای سریتا، کامان ،بی‌بی بورن ، میس ویک ، و.‌..محصول تولید میکنه

و مجوز کارخونه شو از دست رضا شاه گرفته و الان پنجمین نسلشون داره این کارخونه و هلدینگ و اداره میکنه.

در مورد کادوهایی که زحمت کشیده بودن آوردن:اون مواردی که قبلا داشتیم و تکراری بود رو به دخترم گفتم نگ ...

نگفتی چی کادو دادن

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن