2777
2789
خانمای با سلیقه و خانه دارخانواده همسرم میخوان برای دیدنی خونمون بیان برای پذیرایی خواستم اب طالبی د ...

شربت زعفرون بهتره و همون میوه کافیه

کلا تخمه برای پذیرایی شیک و رسمی، جالب نیست 

فقط برای دورهمی با دوستای صمیمی خوبه

سلام دوستان امیدوارم حال دل همگیتون خوب باشه😘🩷من حدود دوساله از تارا استفاده میکنم و بشدت ازش راضی ...

متاسفم برای اتفاقی که برات افتاده عزیزم.

یه سوال بی ربط میشه با رسید کارت ملی ثبت نام کنم ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ۱ تومنی اعتباره باید خرج کنی بالای پنج تومن مستقیم میاد حسابت بچه ها اینجا یه روش گفتن برای ۲ ت ...

ببخشید خیلی سوال میکنم من کارت ویپاد رو ندارم یعنی بکبار برام‌اومد خونه نبودم برگشت خورد گفتن باید دوباره درخواست بدی کارت جدید برات صادر بشه منم دنبالشو نگرفتم 

پس یعنی وام یک تومن رو بگیرم نمیتونم استفاده کنم؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ادامه👆برای نوشیدنیمامانم زحمت کشیده بود برام شربت تمشک گذاشته بود.۵تا بطری شربت تمشک از شب قبل اماد ...

صبح دیروز به همسرم گفتم اصلا میوه نداریم تو پذیرایی
برو به تعداد افراد سیب بگیر که اونجا ریز کنم با سس شکلات( که از ماه قبل خریده بودیم) بدم میل کنن.
متاسفانه از سر کوچه مجبور شد بگیره و مبلغش شد ۸۸۰🍏🥲

همه رو شستم و خشک کردم و سس شکلات و چنگال و بشقاب یکبار‌مصرف و چاقو و دستکش یکبار مصرف هم برداشتم.
اما مامان ها نموندن که بخوریم:(
این مبلغ قشنگ حیف شد:(
برگردوندم خونه سیب ها رو ولی واقعا اگر میخواستم برای خونه همینقدر سیب بخرم اصلا این مقدار هزینه نمیکردم🥲
ضمن اینکه دو سبد سیب تو خونه داشتیم که بهمون هدیه داده بودن❤️
فقط چون یک کمی قدیمی شده بودن، سیب جدید خریدم.

حالا کاری که می‌کنیم ایشالا اینه😎:
سیب های قدیمی رو کمپوت میکنیم برای تولد پسرم🥳 که دیگه میوه نبریم پارک.
سیب های جدید رو هم که میخوریم کم کم 😋🍏

——————

کیک هم همسرم کاملا به اندازه خرید همسرم ۱میلیون و ۵۵۰

—————-

موقع بیرون رفتن از پارکینگ هم یکی از مامانا که ماشینش پشت من بود رو هم حساب کردم. هزینه پارکینگ  خودم و ایشون شد۱۲۰

—————-

جمع کل هزینه تولد دخترم: 

چیپس و پفک۳۵۹

بیسکوییت۴۴

الویه۷۲۷

پاپکورن۱۶۰

کاسه پاپکورن۱۰۰

پفک هندی۶۵

پارکینگ۱۲۰

کیک۱.۵۵۰

تافی برای چایی خیلی کم میل کردن:(

👈جمع کل هزینه برای این تعداد۳.۱۲۵

همسرم البته تصورشون اینه که حداقل ۶ تومن خرج شده:)

——————-

راستی من باردار هستم و واقعا روز قبلش بهم فشار اومد🫠

یاد گرفتم برای این مهمانی ها از سه روز قبل کم کم کارامو انجام بدم.

الان هم تجربیاتم از این مهمونی رو برای خودم تو تقویمم مینویسم که برای تولدهای بعدی راحت باشم🤭

صبح دیروز به همسرم گفتم اصلا میوه نداریم تو پذیراییبرو به تعداد افراد سیب بگیر که اونجا ریز کنم با س ...

در مورد کادوهایی که زحمت کشیده بودن آوردن:

اون مواردی که قبلا داشتیم و تکراری بود رو به دخترم گفتم نگه دار که به دوستای دیگه هدیه بدی. اسم کسی که هدیه داده

و کسانی که در‌ اون مهمونی بودن رو هم روش بنویس که اشتباه هدیه ندیم.🎁

تمام پاکت هایی 🛍️که هدیه توش گذاشته بودن رو با دستمال نمدار تمیز کردم و گذاشتم در یک پلاستیک و رفت تو کمد.

هربار بخوایم بریم تولد، اینا رو موقع خرید کادو میبریم با خودمون.

هر پاکتی مناسب کادومون بود رو استفاده‌میکنیم. دوباره‌نمیخریم.❌

خیلی خیلی از مامان ها تشکر کردم بابت هدایا و اینکه وقت گذاشتن اومدن❤️

و کمک کردن برای جمع کردن وسایل😍

اگر پیشنهادی دارید من خیلی ممنون میشم بشنوم

چون برای پسرم هم میخوام تولد بگیرم به امید خدا🥳

ببخشید خیلی سوال میکنم من کارت ویپاد رو ندارم یعنی بکبار برام‌اومد خونه نبودم برگشت خورد گفتن باید د ...

سلام  عزیز منم کارت هنوز به دستم نرسیده 

من الان درخواست وام دادم ۱ تومنی

نشست به حسابم و شبا کردم به یه حساب دیگه

خدایا شکرت  
از وقتی یادمه و در زمان مجردیم بین فامیل خودم (پدری و مادری) هیچ وقت در جمعها و مهمونیها از این صحبت ...

حالا یکی دلش نخواد گوشت بخوره چی میشه 

من خودم همه چی میخورم و دوست دارم ولی توی کار مهمون شما بی ادبی ندیدم به هر دلیلی نخواسته گوشت بخوره نه توهین کرده نه چیزی 

فقط اونی که دوست نداشته یا منع مصرف داشته یا شاید گیاهخوار بوده را نخورده 

ایراد الکی نگیرین دیگه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خانمای با سلیقه و خانه دارخانواده همسرم میخوان برای دیدنی خونمون بیان برای پذیرایی خواستم اب طالبی د ...

بنظرم شربت و آب طالبی الان نمیچسبه هوا سرد شده 

چای یا نسکافه خوبه

میتونید ژله انار بگیرید درست کنید انار دون  کرده رو هم  بریزید توش .توی ظرفهای تک نفره هم خوب میشه

ببخشید عزیزم به نظرم تو این فصل نوشیدنی های سرد  مناسب نیست 

به نظرم نسکافه، شیرکاکائو، شیر نسکافه و … خلاصه نوشیدنی گرم بهتره حتی چای ساده بهتر از شربت یا شیرموز هست

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

سلام به همه

۷۰صفحه عقبم 

در شرایط روانی خاصی قرار دارم.

مشغول به کار شدم.

شوهرم میخواد کارشو تغییر بده که اولین چیزی که به ذهنش رسید و گفت این بود که چقدر طلا داریم؟!

راستش اصن نظر نخواست از من که چیکار کنه و اینا فقط پرسید طلا و نقدی چقدر داریم.

یه جورایی حس ندیده شدن دارم!حس فداکاری برای هیچی!

انگار وظیفه ام بوده!با اینکه قرار بود این طلا ها بمونه برای خونه دوم ولی همه شو جمع کردم به شوهرم گفتم دیگه طلا نمی‌خوام.خواست برا خودش بره سکه بخره.

نمیشه که همه ش من بگم من به فکر باشم!

قرار نیست همیشه استرس و فشار و برنامه ریزی برای من باشه.

دیگه حقوق خودموطلا میگیرم.بهش نمی‌گم که طلاست.

دیگه مغزم نمی‌کشه.

واقعا برای کسانی که این جو رو تو جامعه ایجاد کردن که اگر به خانواده ای پیشرفت نکرده تقصیر زن خونه ست متاسفم.

هر موفقیت یا هر پس رفتی باید برای هردونفر باشه.

بچه هامونو دخترامونو پسرامونو با مسولیت و متفکر بار بیاریم.

نزاریم تربیت غلط مون یا فرهنگ سازی جامعه باعث فشار روانی برای یه فرد بشه.

و برای بار هزارم که اینجا گفته شده مهر تایید میزنم و میگم بیش از اندازه فداکاری نکنید.اول اولویت خودتون باشید.

از لحظات زندگی لذت ببرید.

برای خودتون زندگی کنید.

پس انداز مخفی و شخصی داشته باشید.

یه زنجیر هم با حقوق خودم و قسطی از تارا خریدم. 

بنظرم شربت و آب طالبی الان نمیچسبه هوا سرد شده چای یا نسکافه خوبهمیتونید ژله انار بگیرید درست کنید ا ...

برای شام نمیان بدازظهر میان اتفاقا گفتم ژله شاید بعد از غذا مناسب باشه

تازه داشتم به اب هویج بستنی فک میکردم 😆

من هنوز تو خونه و بیرون با لباس تابستونی میگردم

سرکارم کولر روشن میکنم تو مترو هم روشن 

تهران از نظر من هنوز گرم 😉

اسپرسو ساز داریم میتونم بگم هر کی خواست قهوه درست کنم ولی سلیقه جاری و برادر شوهر نمیدونم یکم کارم برای نوشیدنی سخته

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم