2777
2789

دوستان یه سوال داشتم وام برآیند ویپاد رو تصفیه کنم چقدر بعدش بازم فعال میشه برام؟

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام خانما میشه لطفا منم‌راهنمایی کنید که دقیقا چجوری پس انداز میکنید و مخارجتون رو مدیریت میکنید؟

شما تاپیک گزیده هارو بخونین.

خلاصه ش اینه که قدر تک تک پولامونو بدونیم. حواسمون به ورودی و خروجی یعنی دخل و خرجمون باشه.

حتما حتما یه مقدار از در آمدمون پس انداز بشه و مداومت کنیم یعنی پیوسته باشه .هزینه های الکی و خریدهای احساسی نکنیم . پول و تبدیل به طلا کنیم چون ریال ارزشش بخاطر تورم پایین میاد.مراقب وسیله هامون باشیم که زود خراب نشن. برنامه ریزی کنیم . برنامه کوتاه مدت مثل خریدن لباسشویی .برنامه بلند مدت مثل خریدن ماشین و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بر همه خواهران گل و عزیزم.. حالا که فضا صمیمانه است و راحت درد و دل میکنیم منم یک خواهشی از همجنس های خودم (خانمها و دخترخانمها) دارم اینکه هوای همو داشته باشیم. هیچ چی بدتر از دیدن این صحنه که یک خانم داره از حسادت یا از سرنادانی همجنس خودشو تحقیر میکنه و زیرسوال میبره ناراحت کننده نیست.

سر همین تجاوز سوپراستار سینما بعضی از نظرها که شاید البته فیک باشه دختر۲۰ساله را زیر سوال میبرند. یا من خودم به تازگی ساکن یک محل بومی شدم زنهای کوچه و میدیدم که پچ پچ میکنند و با حرفاشون متوجه شدم که درباره م چی فکر میکنند. مجبور شدم باهاشون ارتباط بگیرم و توضیح مختصر بدم که زن مطلقه یا مهریه بگیر نیستم. ماشینو از قبل داشتم. شاغل هم نیستم... هرچند هیچکدام از اینها عیب نیست و ممکنه یک روزی هرکدوم از ما دچارش بشیم.

و در موضوعات دیگه لطفا هوای خانما را داشته باشین. پیش شوهرهاتون جوگیر نشید. ممنون از اعضای محترم این تایپیک. روزتون طلایی

یک آبادانی اصیل

سلام عزیزان 

روزتون بخیر 

من بار اول اومدم این تاپیک 

میشه راهنمایی کنین 

من پول دستم میاد منتها یه هزاری هم پس انداز ندارم یعنی این مدلی ام ک همسرم پولای کارتش ک تموم میشه میگم پول تو کارت من هست و......

خودم دوست دارم پس انداز داشته باشم منتها همسرم میگه نمیشه  بنظرم با مقداری قناعت قطعاً میشه 

حالا شما یادم بدین 

چطوری پس انداز کنم؟ کدوم بانکها وام کم  بادرصد پایین میدن؟؟ 

درمورد ویپاد و بلو بانک هم اگر چیزی میدونین راهنماییم کنین ممنونم

سلام خانما میشه لطفا منم‌راهنمایی کنید که دقیقا چجوری پس انداز میکنید و مخارجتون رو مدیریت میکنید؟

سلام گل برین از اول هروقت فرصت کردین چند صفحه از تاپیک رو بخونید نمیشه که همه رو خلاصه کرد چون پر از نکات مفید هست اما روند ما در کل اینه که جلو خرجای اضافه رو بگیریم، برای خرید خوب بگردیم مغازه های قیمت مناسب رو پیدا کنیم و اونجا خرید کنیم، عمده خرید کنیم، از وسایل مراقبت کنیم که مجبور نشیم تند تند تعویض کنیم، برای آشپزی همش گوشت و برنج درست نکنیم و درکنارش غذاهای گیاهی هم درست کنیم، دور ریز نداشته باشیم به اندازه غذا درست کنیم، مراقب مصرف آب و برق و گاز و قبض تلفن باشیم، لباس و کفش جنس خوب بگیریم زیاد تر ازش استفاده کنیم، چیزایی که خودمون میتونیم تو خونه درست کنیم مثل انواع ترشی و مربا و کیک و کلوچه و ماست و رب ...، خیاطی اگه بلدیم برای خودمون لباس بدوزیم، میوه و سبزیجات  به اندازه خرید کنیم که خراب نشه، برای سلامتیمون  همون اول بریم دکتر که خدایی نکرده بعدا مجبور نشیم چند برابر خرج کنیم مثلا دندانپزشکی دندون که خرابه سریع درست بشه که خرج بیشتر رو دستمون نزاره و خیییییلی چیزای دیگه و رعایت کارای جزئی چند نمونه مثل اینکه روغن رو داخل اسپری بریز که کم مصرف بشه، نون رو قیچی کن به اندازه بیار سر سفره که بیات نشه، از کیسه میوه برای آشغال استفاده کن، اگه جرمگیر استفاده میکنی ماسک دوتا بزن و بعد مقداری از جرمگیر بریر رو اسکاج و همه جای سرویس بهداشتی رو باهاش بساب چند بار تکرار کن خواهر من یدونه میریزه و تمیز هم نمیشه، مراقب مصرف چایی و حتی ادویه و همه چی باش، میوه اگه زیاده خریدین یا از باغ براتون میارن سریع مربا یا لواشک یا خشک بشه، مهمون که میاد یا نذری دارین کف قابلمه برنج چندتا بشقاب برعکس بزار تا کلی برنج ته دیگ نشه، سبزی برای قرمه و کوکو و سوپ و اش خودت بخر آماده کن، خیییییلی کارا و نکات ریز و درشت هست که رعایت کنیم کلی از خرجامون نصف میشه هزینه زیاد بابت رستوران ظلمه تو این شرایط همونو تو خونه با نصف قیمت حتی گاهی یک سوم اون قیمت خودمون درست کنیم هم سالمه هم با کیفیت تر (البته رستوران هم گاهی لازمه ولی نه همیشه)   اگه بنویسم تا یک هفته میتونم نکاتی که تجربه خودمه و تجربه دوستان اینجا هست بنویسم 

خب بعد که پس انداز شد تبدیل میکنیم به طلا و بعدا طلا رو به ماشین یا زمین یا خونه یا هر هدفی که داریم 

سلام دوستانی که وام پیمان ویپاد رو گرفتن چقدر طول میکشه؟؟ 🧐 

من الان سه روزه هر روز 87 تومن اعتبارسنجی کم میکنه بعد  تو مرحله احراز هویت همش میگه به علت ترافیک بالا فعلا امکان پذیر نیست 😢

بخدا خسته شدم نیاز شدید به این وام دام 

تو رو خدا هرکی گرفته مراحل‌ رو بگه و اینکه چقدر طول نیمشه واریز بشه🙏🏻

سلام خاومای فعال و پر انرژی منم خیلی وقته خواننده خاموش بودم ولی از الان میخوام بنویسم

چندساله ازدواج کردم و کم سن و سال بودم همه چی داشتیم خونه شیک و ماشین اتومات و کار خوب اما قدر ندونستمو با دخالتای خانوادم ک ب شدت با حرفاشون اذیتم میکردن همه چیمونو از دست دایم

دوسال مستاجر بودم و زندگیم ی جورایی داشت از هم میپاشید

ولی ب لطف خدا امسال باز تونستیم خونه بخریم و زندگیمونو از نو بسازیم

همش میگم کاشکی چندسال پیش با این جمع اشنا میشدم و جلوی خیلی چیزارو میگرفتم ولی ماهیو هر وقت بگیری تازس

الانم ی سوال دارم ما ی 250پول داریم ب نظرتون ماشین بخریم یا بدهیامونو بدیم حدود ی 60بدهی دارییم برا خونه

عزیزم تو آخرین پستم همه چی وگفتم وتعریف کردم

عزیزم حلال کنید من از سر دلسوزی گفتم امیدوارم نرنجیده باشید خودتون حتما صلاح زندگی خودتون را بهتر از هر کسی می دونید زیر سایه حق همیشه سالم و پر روزی باشید

با فکرهای بی نظیرتون بهم کمک کنید😍میدونم خیلی ایده دارید😍

عزیز
شما خیلی توضیح ندادی چند نفر هستید ؟ بودجه تون چقدر ؟
غذایی که دخترتون دوست داره درست کنید من خودم برای پارک فقط جوجه میبرم
فک کنم دخترتون بزرگ ایا کافه رستوران مناسب تر نیس ؟
لطفا جزییات بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام خاومای فعال و پر انرژی منم خیلی وقته خواننده خاموش بودم ولی از الان میخوام بنویسمچندساله ازدواج ...

خدارو شکر که دوباره خودتونو بالا کشیدین اول بدهی صاف بشه عزیزم خدا روزیتون بده ♥️🌹بعد به امید خدا ماشین بخرین 

سلام خاومای فعال و پر انرژی منم خیلی وقته خواننده خاموش بودم ولی از الان میخوام بنویسمچندساله ازدواج ...

لطفا اگه خواستید بگید چطور از دست دادید
در مورد قرض بله حتما پرداخت بدهی واجب است

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

لطفا اگه خواستید بگید چطور از دست دادید در مورد قرض بله حتما پرداخت بدهی واجب است

با ندونم کاریایی ک فقط میخواستم بقیه رو راضی نگهدارم جوری بود ک هر 6ماه خونمونو عوض میکردیم و کلی ضرر میدادیم خیلی خوب داشتیم پیشرفت میکردیم و ی جورایی هم خیلی تو چشم بودیم ولی الان خیلی راضیم و اون ادم قبل نیستم الان فقط رضایت خودم و همسرم برام مهمه

❤️عزیزان سلام☁️🤍این هفته پنج‌شنبه میخوام به امید خدا برای دخترم جشن تولد بگیرم.فضای جشن توی پارک هس ...

یکی از کاربرای اینجا اسمشون یادم نیست اتفاقا از قدیمی های تاپیک هستن برای دختراشون جشن گرفته بودن نمیدونم چه جشنی بود ولی مثل تولد بود تو پارک بود ایشونم چقدرررر عالی بود واقعا من هنوز یادم میاد کیف میکنم براشون عکس مراسم رو تو تاپیک گذاشت عکس گل دختراشم بود بی نظیر بود کاش اگه کسی یادشه تگ کنه کدوم کاربر بود بهتون ایده بده خیلی خوب مدیریت کرده بود از لباس دختراش تا خوراکی هایی که گذاشته بود و همه چی هم بود انواع خوراکی