2777
2789
سلام بچه ها یه کم‌ دلداریم بدین لطفا من چندماه پیش ماشین پیش فروش به اسمم دراومد خلاصه با وام و نقد ...

چرا آنقدر قضیه رو حاد کردی 

خب مگه چیه بفهمن دزدی که نکردی 

این همه انرژی منفی داری به خودت منتقل می‌کنی🫢

تو یه جامعه داریم زندگی میکنیم لازم نیست آنقدر قایم و دایم کنیم طوری که از دیدنش سردرد گرفتی 

ببین چه فشار و استرسی به خودت وارد کردی 

مرسی عزیزم بله برای سرمایه گذاری هست من اهل طلای زینتی نیستم در حد مهمونی دارم ولی در کل علاقه ای به ...

وای چقد شبیه من، منم همینطور فقط دوست دارم طلا بخرم از استفاده اش متنفرم شاید چن ساعتی استفاده کنم توی دست و پامه خوشم نمیاد چیزی بهم آویزون باشه، در رابطه با مشورتی که خواستید اگه برای سرمایه گذاری میخای بله خوبه بخر ولی اگه بخای بفروشی باید همش رو بفروشی خورد خورد نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها یه کم‌ دلداریم بدین لطفا من چندماه پیش ماشین پیش فروش به اسمم دراومد خلاصه با وام و نقد ...

از این حسودا دور بر ما هم زیاد هست اگه پرسیدن و گفتن چرا نگفتی بهشون بگو لازم نبود بگم، در رابطه با اون 80 ملیون ضرر هم اگه میخای پیشرفت کنی باید ریسک پذیر باشی اگع ریسک نکنی پیشرفت نمیکنی ممکن بود 80 تومن سود کنی، در ضمنن ماشین هم گرون شده 

سلام دوستان حال دلتون پراز ارامش درون☺️من امدم با بقیه داستان زندگیم تا اونجایی گفتم که رفتم یه زیر ...

مگه چقدر درآمد داشتید ؟؟؟؟ که این همه قسط اینور و اونور پرداخت کنید؟ ماهی چقدر قسط کلا بود

خرج زندگی رو چکار میکردید؟ 

خانومای عزیز من حدود ۲۰ تومن پس انداز دارم گوشیمم حدودا قدیمی شده و خیلی از قابلیتهارو نداره و آپدیت ...

با ده تومن اصلا گوشی مناسب نیست و نخری بهتره 

انگار ده تومن دور ریختی 

یه جور هزینه کن که چندین سال برات کار بده و اندرویدش آپدیت بشه 

دقیقا شوهر منم همینا رو بهم میگه ، حتی با ماشین با سرعت که داریم میریم حواسش به چشمای منه که کجا را ...

ذکر یا ودود رو زیاد بگووو و نا محسوس فوت کن به صورتش از خدا بخواه که به سمتت بیاد و دلخواهت بشه متاسفانه بعضی مردا ترس از دست دادن زنشونو دارن 

اینا خوبه میشه باهاشراه اومد ولی اینکه زندانی ام تو خونه و ردیاب بسته به ماشین خیلی آزارم میده و هیچ ...

ببین تنها شما نیستی مادرم تعریف میکرد خاله خیلی خوشگل بوده و با پسردایی ازدواج میکنه و به شدت تعصب داشته همشیه درو از رو خالم قفل میکرده جایی نمی تونسته بره گه گاهی شوهرش از بالا دیوار میومده که مثلا مچ زنشو بگیره !

یه مشتری داشتم میگفت شوهرم همه جای خونه دوربین نصب کرده در حدی که نقطه کور نداره !

ممنون رویا جان پشتیبانی چه ساعتی پاسخگو هستن تماس بگیرم راستش وام مسکن داریم که اقساطش نصفش بنام منه ...

بیست و چهار ساعته پاسخگوان عزیزم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه ها این طلا فروشی که من طلا خریدم گفت من طلا هم اجاره میگیرم اگر که طلا داری میتونی به من اجاره ب ...

ریسکه تواین دوره زمونه ادم طلاشو به نزدیکترین کسای زندگیش نمیتونه بده براش نگه دارن حالا چه برسه بدی غزیبه

❤️عزیزان سلام☁️🤍

این هفته پنج‌شنبه میخوام به امید خدا برای دخترم جشن تولد بگیرم.

فضای جشن توی پارک هست.

به نظر شما چی درست کنم که هم آبرومندانه باشه، هم به‌صرفه؟

چه پذیرایی ای داشته باشم؟

هر نکته  ای بهم بگید کمک‌کنندست👌😍

ممنوووون از محبتتون❤️

زِشت گلد:

❌️اون دوستانی که ازم می پرسن نقره بخریم یا نه؟

آیا می دونستی نقره رو خیلی بد می خرن مخصوصا اگه شهرتون کلان شهر نیست !

آیا می دونید ساچمه نقره رو هیچکس نمی خره به جز اون مغازه ای که ازش خریدید !

آیا می دانستید نقره رو موقع فروش از ۵ درصد تا ۱۵ درصد زیر تابلو می خرند !

آیا می دانستید سود نقره بیشتر موقع فروش شما هست نقره ای که با ۳ تا ۱۰ درصد بهتون دادن موقع فروش هم ۵ تا ۱۵ درصد زیر قیمت

نقره می خرند تازه اگه بخرند.

من مشکلی با خریدن نقره ندارم خودم هم جواز خربد و فروش نقره دارم

❌️مشکل من موقع فروش هست که مفت می خرن ..مرسی اه

متاسفانه مافیای نقره در ایران آنقدر قدرتمنده

که من تنهایی زورم نمی رسه .

من خودم کی نقره می خرم ؟

زمانی که یه بانک مرکزی در دنیا حتی شده ۱ درصد از پشتوانه اش رو به جای دلار و طلا نقره بخره .

از لحاظ من نقره کالایی هست که ممکنه گرون بشه ولی به عنوان سرمایه من انتخاب نمی کنم

اون زمانی که من تصمیم گرفتم نقره رو برای سرمایه گذاری انتخاب کنم بعضی از این نقره فروش‌های فعلی هنوز به دنیا نیومده بودن

تمام این بازار تهران رفتم و التماس کردم کسی نخرید آخرش یکی پیدا شده و با ۱ چارم قیمت و با منت خرید .

نظر استاد نعناکار درباره نقره دیدم دوستان سوال کردن کپی کردم براتون

سلام عزیزم درحال حاضر شیشه مصرف می‌کنه وقرص متادون میخوره

عزیزم خواهرانه بهتون میگم که برید خونه را به نام خودتون کنید ببینید دلتون را به اینکه خونه را نمی فروشه و خیلی دوستش داره و.. خوش نکنید همسرتون معتاد هست و معتادها در زمانی که نیاز شدید پیدا کنن برای دسترسی به مواد هر کاری می کنن تازه تریاک نمی کشن که شیشه مصرف می کنه شیشه مغز را تحلیل می بره بخش هایی که مربوط به لذت و تصمیم گیری هست را نابود می کنه در واقع مغز همسرتون روز به روز داره کوچکتر میشه و تخریب میشه من ادمای شیشه ای را دیدم بعد از چند سال دیگه کنترلی روی اعصابشون و تصمیماتتشون ندارن اینهمه زحمت کشیدی اخرش به باد میره 

یه چیز دیگه ام بعد از خوندن سرگذشتت میخوام بهت بگم امیدوارم ناراحت نشی ببین شما از تیپ ادمایی هستی که خودشون را تو نقش نجات دهنده می دونن و برای دیگران قربانی می کنن این تیپ شخصیتی به خاطر یه سری رفتارها در کودکی به وجود میاد (یه همپوشانی هایی با مهر طلبی داره) زنی با این شخصیت قوی اینقدر زرنگ و مصصم و با انرژی چرا باخودت این کار را میکنی از من جوونتری چرا اینقدر از بدنت کار کشیدی و میکشی که کلی درد و بیماری بگیری بعد چرا باید 3 ساعت در روز بخوابی خواب خیلی مهمه عمر خودتو کوتاه میکنی چند سال دیگه می افتی حتی اگر معتاد بیمارم باشه همسر شما ترک کرده و دوباره برگشته و شما زندگی خودت را وقف یه ادمی کردی که پدر مادرش گردن نمیگرفتنش چرا؟؟؟ رنج های هر کس برای خودش کافیه اجازه بده هر کس بار رنج و تاوان اشتباهاتش را گردن بگیره شما نباید نقش ابر قهرمان را بازی کنی مراقب خودت باش بیافتی کسی ناجی شما نمیشه