2777
2789
گلی جون من اصلا هیچ مراقبت های پوستی استفاده نکردم پوستم لک افتاده است ازچه چیزایی شروع کنم استفاده ...

محصولات باید مناسب پوست و وضعیت بدنی( جوش و غیره) شما باشه 

یا دکتر پوست برید( یک سری درمانگاه های دولتی هم دارند) 

یا از کارشناس های داروخانه بپرسید البته باید حواستون باشه چون بعضی ها فقط می خوان بفروشند 

با نوع پوست رو پیدا کنید خودتون در مورد محصولات در اینترنت تحقیق کنید / یک سری داروخانه ها تو اینستا خیلی خوب محصولات رو معرفی می کنند 

من فقط موارد اصلی رو می نویسم کم کم تهیه کنید و به روتین اضافه کنید 

💜ضدافتاب بی رنگ مناسب پوست  ( از واجبات) 

🩷ژل شست و شو مناسب جنس پوست

💜 آبرسان 

🩷تونر مناسب جنس صورت ( برای بعد شست و شو/ من خودم استفاده کردم راضی ام) 

💜کرم مرطوب کننده برای بعد استحمام

🩷کرم دورچشم 

💜میسالارواتر ( مثل قبلی ها واجب نیست اما خوبه باشه/ برای قبل شست و شو صورت) 

🩷چشم پاک کن( برای پاک کردن آرایش چشم) 

تا درون بدون خوب کار نکنه از این کرم ها نمیشه انتظار داشت 

تغذیه سالم و ورزش از محصولات پوستی واجب تر هست 

من همه مارکی استفاده کردم ایرانی و خارجی همه خوب بودند با بودجه خودت باید پیش بری 

فقط مهمه جنس پوست رو بشناسی و مرتب انجام بدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#راهبی_که_فراری‌_اش_را_فروخت

👆 داستان زندگی جولیان مانتل است؛ مردی که در زندگی‌اش چیزی کم نداشت. او فارغ‌التحصیل دانشکده حقوق از دانشگاه هاروارد بود و به عنوان یکی از بهترین وکلا در ایالات متحده شناخته می‌شد. او در یک عمارت بزرگ زندگی می‌کرد و خودروی فراری قرمز رنگش، مثل گوهری در حیاط خانه‌اش می‌درخشید. او واقعا رویایی زندگی می‌کرد.

با این حال، حقیقت تلخی برای او وجود داشت که به شدت تلاش می‌کرد و با جدیت، مسئولیت‌های مهمی که به دوش داشت را رسیدگی می‌کرد. او توانسته بود با پشتکارش به هر چیزی که می‌خواهد برسد، اما....

سرانجام، فشار کاری زیاد و تحمل استرس‌های بیش از حد کاری، باعث شد در یکی از جلسات دادگاه‌اش، دچار حمله قلبی شود و در کف سالن، به زمین بیفتد. پس از آن واقعه، او هرگز به سمت قانون و وکالت نرفت. حتی پس از حمله قلبی‌اش، با هیچ یک از کارکنان شرکت‌اش تماسی نگرفت. مانتل تصمیم گرفت که به هند برود و قبل از عزیمت ، عمارت و فراری خود را فروخت. او پس از آن اتفاق، مطمئن شده بود كه لذت‌بردن از زندگی، فراتر از مسائل مادی شکل می‌گیرد.

سلام صبحتون بخیر

امیدوارم امروز

چشماتون از شادی بدرخشه

لبهاتون خندون باشه و دلتون آروم

زندگی امروز باهاتون راه بیاد

هر چی میخواین

همون‌جور که دلتون میخواد پیش بره

آخر هفته‌تون پُر از خیر و برکت

سلام می بخشید حالاکه بحث برنجم بود شماها که برنج کل سالتونه رو میخرید چه مارکی میخرید من هرماه یه کیسه برنج با نام متفاوت تجربه کردم هنوز به این نتیجه نرسیدم که چه برنجی با چه نامی بخرم؟ برای خرید سالانه هم  باید از نوع برنج راضی باشی  میشه  برنجی که استفاده می‌کنید معرفی کنید ازکجا میخرید ممنونم 

هنوز وقت نکردم دکتر برم اول خوابم حدودا یک ساعت یا بیشتر پام هی میپره یا تکون میخوره حتی وقتی بیدار ...

عزیزم منیزیوم بدنتون پایین هست احتمالا 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
نه طلا ها رو میدهندولی خوب برای17 گرم نزدیک 70تومن گرونتر درمیاد

خب خیلی زیاده عزیزم و طلافروش کاری نمیکنه خودش ضرر کنه . من باشم نمی خرم طلا خوبه ولی نه به هر قیمتی. من حتی مخالفم وام های با کارمزد بالا رو ادم طلا بخره . درسته سود میکنه در دراز مدت ولی این درازمدت همیشگی نیست و ممکنه مثل سالهای گذشته مثلا یکسال دو سال باز تو رکود بره . من از اینده طلا خبر ندارم ولی خب 50 -50 ببینین شرایط رو و فکر نکنین همیشه اینجوری تخته گاز میره بالا و پر رونقه عین بورس...بورس دو سه سال جذابیت داشت و بعد چه بلایی سر مردم اورد. هر چیزی ممکنه از اینها بر میاد. فعلا که دارن روی طلا خوب نوسان گیری میکنند. اگر مثلا برای 5 سال نیاز به فروش طلاها نداری میتونی بهش فکر کنی ولی من باشم همون سرمایه اندک خودمو ماه به ماه یک گرم میخرم و وام این مدلی نمی گیرم.

سلام خانم های عزیز من همیشه میخونمتون به جز یکی دوبار ولی هیچوقت پیامی نزاشتم. یه سوال بزرگ برام پیش ...

دوست عزیز یکم مشکل شما طبیعی نیست و اینجا نمیتونی با کمک ماها که دانشی نداریم به هدفتون برسین. شما حتما به روانشناس کودک مراجعه کن خصوصا اونجا که گفتین تو تکلم هم فرزندتون دچار مشکل هستند بنظرم موضوع از یک دستشویی رفتن ساده فراتر هست و الان دغدغه ات باید این باشه خیلی زود با یک متخصص در میون بگذاری.امیدوارم مشکلتون حل بشه.

سلام می بخشید حالاکه بحث برنجم بود شماها که برنج کل سالتونه رو میخرید چه مارکی میخرید من هرماه یه کی ...

بهترین برنج ها طارم منطقه فریدونکنار و برنج هاشمی گیلان هستند. ما خودمون طارم میگیریم و از کشاورز ها می خریم و مطمئنیم ازشون و همین رو تکرار می کنیم.

ویکتور فرانکل (روان‌پزشک و نویسنده کتاب ):

هرکس چرایی برای زندگی‌اش داشته باشد، می‌تواند با هر چگونگی بسازد.

امروز به این فکر کنیم که چراها و معنای زندگی ما چی هستند؟!! من خیلی اوقات وقتی تو پیچ و خم زندگی کم میارم می نویسم که چه چیزی باعث میشه ادامه بدم و کم نیارم...شما هم بنویسین دوستان خیلی تاثیر گذاره

یادمه یه مدت هم یه برگه چسبونده بودم در یخچال با این مگنت ها بالاش نوشته بودم خوشحالی یعنی......

بعد هر روز هر چیزی که خوشحالم میکرد رو مینوشتم...

خوشحالی یعنی اینکه وقتی .... (اشاره به همسرم) اومد خونه دید غذای مورد علاقشو درست کردم

خوشحالی یعنی برای برادرزادم گل سر خوشگلی خریدم و برق چشماشو دیدم

خوشحالی یعنی رفتم بیرون و تو پارک گلها و برگشون رو لمس کردم و انرژی گرفتم 

خیلی اوقات خوشحالی همین چیزهای کوچک دم دستی خهست که ازشون غافلیم

بهترین برنج ها طارم منطقه فریدونکنار و برنج هاشمی گیلان هستند. ما خودمون طارم میگیریم و از کشاورز ها ...

ممنون یعنی حضوری ازشمال میخرید؟ یا آنلاین؟ اگرغیرحضوری میخرید ممکنه آدرس بدهید تشکر