2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم این روشی ک نوشتی زدم شد ی عدد دیگ دادعدد بعد اعشار درسته یا عدد اول عددصیحیحه

اعداد بعد اعشار

برای امتحانش که ببینی درسته یا نه برعکس عمل کن.یعنی اون عدد بعد اعشار به علاوه قیمت طلا کن جوابشو ضربدر وزن طلا کن

برای زنجیر شما

۷،۵۳۰،۰۰۰+۱.۵٪=۷،۶۴۲،۹۵۰

۷،۶۴۲،۹۵۰×۴.۹۷۰=۳۷،۹۸۵،۰۰۰

۱۵ هزار تومن اضافه تر گرفته که مهم نیس چون به نظر من فروشنده منصفی هست، 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام کدبانوهای عزیز.من تا حالا لواشک درست نکردم .امسال تصمیم گرفتم درست کنم بنظرتون الو یا هر میوه د ...

سلام رسیده باشه بعد یک کوچولو قل ببعد خنک شدن از صافی رد کنین

امروز قبض برق خونمون اومده بود نگم براتون 

بعد از چند وقت با جزییات اومدم مواردشو خوندم 

سرم سوت کشید 

شما هم حتما دقیق قبض هاتون رو قبل از پرداخت بخونید من فکر کنم کل هزینه های این کشور رو با مردم حساب میکنن یعنی دزدی و دست تو حیب مردم کردن هم حدی داره 

غیر از نحسی و بدشگونی چیزی نیاوردن واسه این مردم 🤬

سلام دوستان گلم منم امدم گزارشی بدم هفته قبل البالوهای حیاط رو با کمک همسرم چیدیم صبح زود ساعت ۶بیدا ...

سلام عزیز میدونم خیلی گذشته من تازه کامنت شمارو دیدم ولی گفتم شاید بدرتون خورد😅.میتونی هرموقع بلدرچین گرفتی باهاش خوراک بلدرچین باسس پرتقال درست کنی ی غذای کلاسیک فرانسوی که فوق العاده محبوب و خوشمزس.ی سرچ کن.من درست کردم بچه ها عاشقشن.فقط همسرم زیاد خوشش نیومد اون بیشتر عاشق غذای سنتی ایرانیه😄

یامیتونی کباب بلدرچین درست کنی مامانم درست میکنه خیلی خوشمزه میشه

امروز قبض برق خونمون اومده بود نگم براتون بعد از چند وقت با جزییات اومدم مواردشو خوندم سرم سوت کشید ...

مگه چقدر اومده ؟ اخه بستگی داره بالاخره استانهای گرمسیر بیشتر از کولر استفاده میکنن یا کولر گازی خیلی مصرف برقش بالاست .شاید تصاعدی براتون حساب شده

ممنونم عزیزم بهترش قسمت شما 😘تهران قیطریه تبریز ولیعصر و مشهد اواسط تقریبا صیاد

ممنون بابت جوابتون

راستش به ما پیشنهاد شده خیابان طبرسی برای مغازه قیمتش هم خیلی خوبه ولی خیلی شناختی نداریم خواستم نظرتون بدونم 

دوستانی هم که مشهد هستند نظرشون لطفاً بگن

سلام دوستان. یه مشورت میخواستم از حضور گرمتون. عقلانیه که وام رسالت که الان مبلغش دویست و بیست میلیو ...

سلام اتفاقامن چند روز قیمت پراید رو در دیوار تهران پیگیری کردم اگر مقداری دیگه می تونید روی پولتون بگذارید که یک پرایدی بخرید که در فشار اسنپ نیاز به تعمیر مدام نداشته باشه چون این خودش یه خرج اضافه میشه براتون.

چون گفتید ده ماهه است احتمالا باید بالای بیست تومن قسطش باشه

همچین درآمدی در ماه در اسنپ به دست میاد؟ تحقیق کنید قبلش.

مگه چقدر اومده ؟ اخه بستگی داره بالاخره استانهای گرمسیر بیشتر از کولر استفاده میکنن یا کولر گازی خیل ...

قبض شده ۴۰۰ تومن بعد ۲۵۰ تومن مصرفمون بوده ۱۵۰  تومنش مالیات و غیره یک لیست بلند بالا که اصلا نمیدونی چی هست 

میدونی عزیزم اکثر مردم اصلا موارد ذکر شده رو تو قبض ها نمیخونن من یادمه قبلا مالیات و ابونمان بود الان کلی چیز میز اضافه کردن همش بی سر و ته اصلا ازش  سر در نمیاری 

فکر کنم پول خسارتهایی که بابت خرابی وسایل برقی و قطع برق  به مردم میدن رو کشیدن رو قبض ها یعنی ملت پیاده و اینا سوار خر مراد😤

قبض شده ۴۰۰ تومن بعد ۱۵۰ تومن مصرفمون بوده ۲۵۰ تومنش مالیات و غیره یک لیست بلند بالا که اصلا نمیدونی ...

قبض مشاعات اپارتمان شده ۱۷۰ تومن بعد ۸۵ تومن مصرفمون بوده بقیه سایر موارد اصلا بخوای هم اعتراض کنی کی جواب میده 

قبض شده ۴۰۰ تومن بعد ۲۵۰ تومن مصرفمون بوده ۱۵۰ تومنش مالیات و غیره یک لیست بلند بالا که اصلا نمیدون ...

شما فکر کن بابت هر قبض چقدر پول اضافه ازمون میگیرن یک موردش سوخت نیروگاه بود 

یعنی دولت پول سوخت نیروگاه رو هم از مردم میگیره پس بودجه های ارگان های دولتی برای چیه 😠