2777
2789
ببخشید عزیزم شما میدونید خونه ای که تا مرحله سیمان کاریشو انجام داده باشن نمای بیرون هم زده باشن گاز ...

بستگی به متراژ خونه داره ولی کمترین هزینه مال گاز هست .

بعد الان گرمایش باید شوفاژ باشه که خب اون هزینه بره .باز باید بگردی جنس خوب بخری 

بعد از اون خیلی بستگی داره شما بخوای کابینت در چه متراژ با کدوم متریال استفاده کنی .یک ایرانی هست یکی هم خارجی به اضافه دستمزد .گرانترین کار کابینت هست .برای کابینت میتونی به یک کابینت کار زنگ بزنی یا بیاریش سر ساختمان بهش طرح بدی با جنس چوبت مشخص کنی با صفحه روی کابینتت را بگی هزینه تمام شده اش چقدر میشه بعد بهت دقیق میگه چقدر میشه که باید باهاش قرار داد ببندی فردا روزی نزنه زیرش ازت پول بیشتر بگیره .

ولی بگرد کابینت کار خوب و کار بلد پیدا کن چون کابینت خیلی مهمه طرف مهارت داشته باشه نه که کابینت نصب کنه چند ماه بعد کنده بشه بیوفته 

از برق کار هم میتونی هزینه تمام شده کارت بپرسی از برق هم همینطور. 

تو ساختمان سازی اول باید خب فکر کنی میخوای چیکار کنی بعد مشورت بگیری از چند نفر که دارند ساختمون میسازن یا حالا اونی که رشته و تخصصش را داره بعد اقدام کنی که نخوای دوباره کاری کنی من دیدم طرف اومده زیر شیر آبش توی حموم پریز برق گذاشته خب نمیدونه برق با آب نمی‌سازند توی حموم هم گذاشتن پریز ممنوعه 

باز کمک خواستی چه سیمی چه پکیجی یا چه چوبی واسه کابینت خوبه من در خدمتم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‌اومدم ثواب کنم ، کباب شدم:) البته هر کسی باید طرفشو بشناسه چقدر ظرفیت داره ...

من که چیزی به شما نگفتم 

تازه من شمارو اصلا نشناختم

گفتم بقیه نکنن ضرر کنن

من که نگفتم تقصیر شماست

تقصیر اون اپراتور بود وقتی کاراشو کرد گفت تا سه ما یارانه قطع میشه

بی خیال عزیزم 

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

من که چیزی به شما نگفتم تازه من شمارو اصلا نشناختمگفتم بقیه نکنن ضرر کننمن که نگفتم تقصیر شماستتقصیر ...

یارائه قطع نمیشه ولی من خودم فرمانداری همین امروز پرسیدم ،شهر هرت که نیست زن و شوهر باهم باشن اصلا جدا نمیکنن مگر اینکه طلاق گرفته باشن یا به شهادت چن نفر از همسایه ها ثابت شه اون آقا بدسرپرست هست برای مجرد ها هم با امضای والدین جدا میشه  

سلام به سلامتی و دل خوش نوش جان کنید عزیزم🥰میشه بفرمائید مربای هویج رو دقیقا چطوری آماده کردین؟من ب ...

داخل گروه آشپزی رویا جون طرز تهیه  همشنو نوشتم نتونستم تگتون کنم اونجا برید بخونید 

وقتی همسرتون کاسه کوزه ها رو سرتون میشکنه بنظرم اصلا تو این کارها پیش قدم نشین چون بعدا براتون دردسر ...

وای شوهرم منم همینجوریه یک کاری انجام بده اگه خوب باشه میگه دیدی چیکار کردم 

و اگه بد باشه میگه تو گفتی من راضی نبودم و همیشه سرزنشت میکنه 

الان که خونه رو بابت قرضهامون فروخته میگه تو اگر زن زندگی بودی نمیذاشتی خانوادم سرم کلاه بزارن 

یعنی اینقدر پرو تشریف داره😤

من از اون وقتی که بچه ها گفتم رفتم تو برنامه اتفاقا خودش هم همون اول میزد دو برابر شدن سکه ها ولی وا ...

کاش از پشتیبانیش میپرسیدی و میگفتی بهشون 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وای شوهرم منم همینجوریه یک کاری انجام بده اگه خوب باشه میگه دیدی چیکار کردم و اگه بد باشه میگه تو گف ...

بعضی ادمها همینن زن و مرد ندارن همیشه میرن تو نقش قربانی و قربانی همیشه دنبال مقصر میگرده . ادم مسئولیت پذیر مسئولیت کارهاش رو میپذیره و در نقش قربانی فرو نمیره...اینجور افراد همیشه دنبال پیدا کردن مقصر هستند. بهترین کار برای مواجهه با اینها همینه که بگی خوب فکراتو بکن و مسئولیت 100 درصدش رو خودت بپذیر.....بعد هر تصمیم گیری هر اتفاقی افتاد باید بدونی خودت هستی و خودت و تو لاک قربانی بودن نری ....و اصلا توجهی به سرزنش هاش نکنی چون این ها خوره هستن در واقع عین خوره میفتن به جونت و سوهان روحت میشن....نباید بذاری از انرژیت تغذیه کنن با این روش

سلام رؤیا جون،عزیزم از معصومه بانو خبر دارید؟؟؟

من ویتامین معصومه ام افتاده،چند روزی هست خبری ازشون نیست حسابی به حرفهای قشنگ و با انگیزه اش نیاز داریم

معصومه جان کجایی؟ دقیقا کجایی؟ دلمون برات تنگ شده

بزرگوار

دوستان عزیز طلای خونم هم حسابی کم شده اگر عزیزی طلایی خریده عکسش را برای شادی و پررونق شدن تاپیک بفرسته

خودم که از تیرماه یه دستبند برداشتم طلا گرمی7249تومن بوده،کم کم دارم پول طلا را می دهم دستبند 4/17هست با سود 5درصد،هنوز 1/126سوت مونده طلا هم پیش طلافروش هست انرژی مثبت بفرستید که انشاالله بزودی برم تسویه کنم،بسی خوشحال شویم

دوستان جهت انگیزه عکس دستبند هم فرستادم،یه پولی قراره بدستم برسه اینقدر گره افتاده تا الان جور نشده برم تسویه کنم طلا هم که تخته گاز داره می ره بالا ممنون میشم من را از دعای خیرتون بهره مند کنید دیگه خیلی وقته صبرم تموم شده دلم می خواد زودتری برم طلا را تحویل بگیرم انشاالله بیام اینجا و خبرش را بهتون بدم،ممنون