2777
2789
سلام عزیزم 🌹بسیار عالی بودلذت بردماز عصاره قلم و مرغ برای داخل غذا هم استفاده کنهم خوشمزه میشه هم م ...

ممنون از پیامتون دوست عزیز 

مثلا هفته ای دوبار کافیه به نظرتون ؟

واینکه هربار چقدر به غذا اضافه کنیم بهتره .

ممنون از پاسختون..

سلام بچه ها ،من خواننده این تاپیک هستم .ولی پست زیاد نمی‌زارم ،

به ماسک خانگی خودم استفاده میکنم که خیلی تاثیر مثبت داره ،ماسک سفیده تخم مرغ و زردچوبه 

اول یکم زردچوبه رو تو یه ظرف یکم تفت میدید ،تا رنگش تیره بشه ،بعد سفیده تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه یکم هم میزنید ،زردچوبه رو اضافه میکنید ،بعد با یه فرچه رو صورتتان میزنید و به لایه دستمال کاغذی میزارید ،دوباره ماسک میزنید ،و دوباره دستمال ،

بعد وقتی صورتتان خشک شد ،خیلی راحت از رو پوست،برداشته میشه ،

بعد صورتتان رو اول با آب ولرم میشوید بعدش با آب سرد .

قشنگ جوش‌های سر سیاه بینی رو می‌کشه بیرون و پوستتون خیلی نرم و چند درجه روشن میشه ،

امتحان کنید خیلی عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مبارک باشه🌹 .....تخت من چند وقته به سرو صدا و حیر جیر کردن افتاده😂 فعلا هم نمیتونم تعو ...

سلامت باشی عزیزجان 💚

والا برا من تشک تخت با پایه های چوبیش شد۸ملیون.

چک یک ماهه دادیم.

سلام پایه های تخت رو کجا میشه خرید منم فقط تشک گذاشتم

همون تشک فروشی داشت.

ازینا گرفتم اصلا هم دید ندارن چون پتو هام بلنده آویز میشه بالای تخت زیرش دیده نمیشه

اسمش کفی نئوپان هستش

سلام عزیزم مبارک باشه🌹 .....تخت من چند وقته به سرو صدا و حیر جیر کردن افتاده😂 فعلا هم نمیتونم تعو ...

از دیجی کالا ،فروشگاه آقای تشک 

کفی تخت پلیمری بخرید ،عالیه عالییی

نئوپان هم جاذبه جایش سخته و هم می‌شکنه 

اما فلزی های جک دار و پلیمری ها خیلی خوبن 

من که راضیم

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

سلام دوستان عزیزم .یک ماسک خانگی میخواستم براتون بگم .برای از بین بردن چروک صورت عسل بزنید روی پوست بعد از چند دقیقه صورت را بشویید .یکی دیگه هم که خودم که استفاده کردم میگفتن انگار صورتم رو بوتاکس کردم اینکه شبها قبل خواب روغن نارگیل به صورت بزنید صبح با شامپو بچه بشویید .روز هم میشه بزنی .خیلی تاثیر داره و اینکه روی دماغ و لب مروارید چون حجم میگیره و بزرگ میشه . ولی هر دو ماسک رو وقتی قطع کنی بعد چند وقت صورت به حالت قبلی برمیگرده. 

دوستمون پیام دادن در مورد ماسک منم یادم افتاد .فقط بدیش اینه که اگه استفاده رو قطع کردی به حالت اولیه برمیگرده. برای ریزش مو هم روغن هفت مغز خیلی اثر داره و اینکه تو حمام یه مشت حنا روی سر ماساژ بدید و آبکشی کنید برای ریزش مو خوبه.

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

کاربر زیر الا جون سلام فکر کنم گفتید تولد همسرتون شهریوره .شما کادو چی خریدی چی تدارک دیدید بفرمایید که ما هم ایده بگیریم .

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام دوستان 

من چندروز قبل یه لگ ورزشی خریدم البته من واسه استایل اسپرت وپیاده روی گرفتم امشب پوشیدم نیم ساعت نشد پاره شد فاقش قسمت خشتک میگم تازه فاق مرغکدار و ۸۵۰خریدمش خیلی ناراحتم اصلا پیاده روی نکردم فقط توماشین نشستم 🥲

خوب شد پیاده نشدما😅

چیکارش کنم ببرم خیاطی به فروشنده هم بگم فایده نداره 

ممنون عزیزم‌پوست زرد نمیشه؟

اصلا ،قلقش همینه که زردچوبه وقتی تفت داده میشه ،رنگش تیره میشه ،و باعث میشه که پوست زرد نشه ،به هیچ عنوان ،کلی رنگ پوست باز میشه 

امتحان کن ،ببین چقدر محشره

سلام عزیزم ۸ ملیون.والا عکس خاصی نیست فقط تشک رو پایه چوبی هستش.الان همسرم خوابیده نمیشه😅

مبارکتون باشه😊همون و نمیتونم تصور کنم😅یعنی کفی های تخت روی زمین قرار دادید جنسشون چیه بعد پایه ها رو جداگانه خریدید، الان مشخص میشه پایه ها یا نه می‌دونی من خیلی وقت پیش مدل ها رو دیدم که کفی تخت از این تخته های چوبی که کاشی های بزرگ رو روش میزارن از اونا بود با یه تشک که تابلو بود دیده می شد تخته ها البته خونه های لاکچری اینا شیک بود داخلشون ولی این مدل که شما گفتی هم به نظرم خیلی خوبه اگه دیده نشه پایه ها