2777
2789
خیلی ممنون که گفتید، اطلاعی نداشتیم، پس‌ باید بیشتر مواظب باشیم

اره عزیزم حواست باشه یه وقت خونه هستین که مشکلی نیست 

فقط بیرون میرین حواستون باشه ....

ما دو سال پیش حدودا اینو خریدیم 1500 این حدود قیمتش بود ....برقکارم وصلش کرد برامون...اونم تاییدش کرد ولی خب اینا وسیله الکتریکی هستن دیگه عین لامپ که یهو میسوزه اینا هم ممکنه ایراد پیدا کنند. فقط گفتم حواستون باشه خدای نکرده مشکل ما ایجاد نشه یه وقت عزیزم

سلام عزیزم یعنی شما حتی 15 میلیون هم نقد نگه نمیدارین؟ اخه من از اون دسته هستم که نقد اگر نداشته باش ...

نه واقعا نگه نمیدارم

البته الان که مشغووول پرداخت قسط خونه هستیم و فرصتی برای پس انداز نداریم

ولی قبلا که قسطامون سبک بود هم نگه نمیداشتم

اتفاقا آینده نگر و دوراندیشم هستم ، شاید بنظرتون تناقض داشته باشه و چون نوشتم خدا بزرگه، با خودم گفتم دوستانی که منو نمیشناسن ممکنه برداشت نادرستی از حرفم بکنن

درامد همسر منم ماهیانه نیست عزیزم

من سندروم دستهای بی قرار دارم😬

باید برای پول نقد نقشه بکشم

همیشه م نقشه هام خوب از آب در نمیان البته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یعنی شما حتی 15 میلیون هم نقد نگه نمیدارین؟ اخه من از اون دسته هستم که نقد اگر نداشته باش ...

این رو هم اضافه کنم هر کسی قطعا صلاح روش پس اندازش رو میدونه

من یه جور

شمای نوعی جور دیگه و و  

سلام خانما کسی می‌دونه ما یخچالمون خراب شده چطور برم که پولش رو از اداره برق بگیرم دوسه نفر از دوستا ...

عزیزم مشکل یخچال ماام این بود و نمایندگیش اومد گفت از برد و کمپرسور هست گفت میتونی عوض نکنی اما اصلا وسیله ها یخ نمیزد فریزر یخ نمیساخت و گفت شاید الان بسوزه شاید فردا یا یه ماه بعد.و‌ماام عوض کردیم.تو فاکتور زد خرابی بعلت نوسان برق و‌ما اون فاکتورو بردیم اداره برق و اونجا شکایت نامه تنظیم کردیم گفت باید برید بانک و پرینت واریزیهایی که انجام دادید برای یخچالو بگیرید و بانک مهر کنه و بیارید اینم انجام دادیم بعد اداره برق شکایت نامه نوشتیم و گفت تکلیفش ۴ماه دیگه معلوم میشه.واسه ماام برقا اونشب که فرداش یخچال مشکل پیدا کرد تک فاز شد و دوبارم قطع شد و از اون بود علت خرابیش. حالا تا ببینیم ۴ماه دیگه چیمیشه چیزی میدن یا نه.اما اداره برق افتضاح شلوغ بود بخش شکایت.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلام خانما شبتون بخیر یخچال خیلی خراب و پوسیده شده از سال ۹۳ ک ازدواج کردم تا الان دارمش کشوهاش شکست ...

سلام عزیزم

والا باید نسبت به استفاده ی خودتون بسنجید

مثلا بعضی ها خیلی مواد فریزری دارن خوب به طبع باید بفکر فریزر بزرگ و جداباشند👌

و مورد بعدی بحث حمل ونقلش هست ساید برای جابجایی خیلی سخته و شماهم چون فرمودید مستاجر هستید ممکن براتون مشکل باشه

ولی دوقلو از این حیث بهتر چون از هم دیگه یخچال و فریزرش جدا هستند👌

و اینکه ساید کلا یک موتور داره اگه خدایی نکرده بسوزه کل یخچال از کار میفته

ولی دوقلو دوتا موتور جداگانه داره👌

کلا دوقلو برای خانواده هایی که جمعیتشون بیشتر کاراییش بیشتر

ساید جمع و جورتر بنظرم ساید برای خانواده های امروزی جوابگو باشه👌

بازم نسبت به مواردی که گفتم خودتون سبک سنگین بفرمایید

انشالله بهترین تصمیم رو میگیرید👌

به اینم فکر کنید که اشپزخونتون فضایی که برای یخچال تعبیه شده به درد ساید میخوره یا دوقلو😍

سلام خانما شبتون بخیر یخچال خیلی خراب و پوسیده شده از سال ۹۳ ک ازدواج کردم تا الان دارمش کشوهاش شکست ...

من پنج سال پیش هیمالیا دو قلوش برداشتم راضیم .شما باز تحقیق کن توی خود سایت هیمالیا یا برندهای دیگه نظرات مردم بخون بعد تصمیم بگیر 

حتما یه محافظ کلی برای خونتون نصب کنید ما پارسال نصب کردیم 1/5هزینه شد برق با 5دقیقه تاخیر وصل میشه ...

ممنون از تمام دوستان نظر دادن تک تک ریپلای نکردم .

محافظ کلی برای خونه نصب کردیم همون دویست ثانیه با تاخیر برق وصل میشه 

ما هم چند ماه پیش ساید کلور خریدیم اقساطی از شهر لوازم خانگی ۹۰میلیون.نسبت به ساید های دیگه جا دارتره.اگه مستاجر باشید شاید جای دیگه برید جا برای یخچال فریزر دوقلو نباشه چون اکثر خونه ها الان جای ساید دارن.

سلام خانم ها تو خونه ما سه شیره و چهار شیره خیلی طرفدار داره و بسیااااار برای کم‌خونی خوبه  منم امروز خودم دست بکار شدم درست کردم من چهار شیره درست کردم یک کیلو خرما یک کیلو انجیر یک کیلو توت یک کیلو انگور که کلا 1200 شیره غلیظ و عالی ازش درآوردم میزان‌ شیره بدست اومده بستگی به شیرینی مواد بالا داره 

برای صبحانه عالیه 

برای تغذیه بچه ها میشه داخلش پودر چهار مغز بریزین 

میشه گردو به تنها بریزین  رو پنکیک میشه ریخت حتی میشه بجای شکر داخل کیک از این شیره بریزین 

هویج کیلویی 16 تومن خریدم مربای هویج درست کردم و در نهایت مقداری وانیل اضافه کردم مثل مرباهای بیرون شد خیلی بصرفه و خوشمزه و سالم 

مقداری  نون خشک و ظایعات بود که من همیشه میدمشون به یه آقایی و پولی نمیگیرم ازش هر بار کلی منو دعا میکنه همون دعاش برام کافیه 🌹 

بهار جانجدا از محافظ کل ساختمانما یه محافظ برق جدا برای واحد خودمون داریم، طوری که هروقت برق میاد، م ...

عزیزم نصب کردیم محافظ کل خونه را .به علاوه وسایل بزرگ هم محافظ دارند جدا ولی بازم اینقدر که با برنامه و بدون برنامه قطع میشه میترسم بسوزن .

نگین جان این حرف از من که جنون خرید وسایل خونه دارم به شما صبر کنید خونه بخرید بعد وسایل عوض کنید او ...

اییی جونم چقد قشنگ نوشتین😍 خییلییی ب این حرفتون نیاز داشتم ی تلنگر عالی بود

دقیقا منم ۱۰ساله ازدواج کردم کل وسایل خونم جهازمه هی بخودم میگفتم اصن شاید من تا چن سال دیگه صاحب خونه نشم دیگه وقتشه وسایل خونمو عوض کنم البته چون من خییلی خوب از وسایلم مراقبت میکنم و با کیفیت هستن بهشون نمیخوره مال ۱۰سال پیش هستش 

منم دقیقا همین کار میکنم

انشالله ک بتونیم با عنایت خداوند و دعای خیر شما هرچی زودتر صاحب خونه بشیم