2777
2789
عزیزم خیلی هم خوبه یک مهارت هست دیگه .الان همسر من هم قبلا در محل کارشون دوره زدن آمپول رو دیده بودن ...

سلام عزیزم ببخشید میشه بپرسم هزینه آی وی اف چقدر هست؟من یه بچه دارم اما برای دومی باردار نشدم هنوز 

میخوام بدونم هزینش حدودا چقدر میشه؟

اگه بدهی ات فوری نیست عزیزمو کسی تو تنگنا نگذاشته ات که پول رو همین ماه بخوادبهتره این ۲۵ تومن رو به ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

ناراحتیم از فروش طلاها اینه که سالهاست دارم کار می کنم اما همیشه مجبور شدم به خاطر مشکلات مالی طلاهایی که خودم خریده بودم بفروشم و الان دیگه چیزی ندارم

کاش حداقا موقعی که طلا خیلی پایین بود سالی یه ربع سکه پس انداز می تونستم نگه دارم الان هیچ کاری نمیشه کرد

پول میرم طلا دست دوم میگیرم به پیشنهاد شما و سایر دوستان

ان شاءالله زودرت بتونم بدهیم صاف کنم و دوباره شروع کنم به طلاهای ریزریز دست دو خریدن

خدا خیرتون بده که انقدر با صبوری همه رو راهنمایی می کنید دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز سمت خونمون یه فرهنگسرا هست یه خانم تزریقات یاد میده اعم از آمپول و سرم و اینا هزینه رو ...

من رشته تحصیلیم پیراپزشکی هست ولی هیچوقت قبول نمیکنم توی خونه برای کسی تزریق انجام بدم.

اگه به خاطر دیگران میخوای بری یاد بگیری ، این کار رو نکن

مسئولیت حساسیت دارویی که ازش خبر نداری و عوارضش ، گریبان گیر آدم میشه

حتی گاهی تو بیمارستان یه آمپول برای یکی میزنن بعد از هزارتا تزریق ، اتفاقی محل این یکی یه ذره اینور اونور میشه ، اتفاق خاصی نمیفته اما جاش کبود میشه یا دارو جذب نمیشه مریض برمیگرده میگه شکایت میکنم

و...

سرم وصل کردن هم که خیلی از تزریق آمپول بدتره . رگ گیری رو یاد میگیری ولی نمیتونی تشخیص بدی مریض به این داروها یا ترکیب شدنشون باهم چه واکنش هایی نشون بده ، غیر طبیعیه

مثلا دارویی داریم که یکم سرعت سرم زیاد باشه تپش قلب میگیره مریض ، و اینا تو دوره تزریقات بدون مدرک محاله مطرح بشه

من رشته تحصیلیم پیراپزشکی هست ولی هیچوقت قبول نمیکنم توی خونه برای کسی تزریق انجام بدم.اگه به خاطر د ...

ولی در حدی که یاد بگیری برای خودت یا همسرت آمپول ساده بزنی کافیه .

نزدیکم بودی یادت میدادم دوره هم نمیخواست بری برای آمپول زدن

دوستان عزیز سمت خونمون یه فرهنگسرا هست یه خانم تزریقات یاد میده اعم از آمپول و سرم و اینا هزینه رو ...

سلام سمت شما هلال احمر نیست توی هلال احمر رایگان یاد میدن و مدرک هم داره البته من و زنداییم چند سال پیش رفتیم رایگان بود تازگیها پولی باشه نمیدونم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من رشته تحصیلیم پیراپزشکی هست ولی هیچوقت قبول نمیکنم توی خونه برای کسی تزریق انجام بدم.اگه به خاطر د ...

اره واقعا من مدرک تزریقات دارم ولی یه بار برای مادرشوهرم آمپول زدم تا سه ،چهارماه همش میگفت از وقتی آمپول زدی برام نمیدونم چم شدمیگفت بیمارستان آمپول بزنی خاطر جمع هستی دیگه توبه کردم برای آشنا آمپول بزنم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام شب شما هم به خیر ، نیکارت برای همه فرهنگیان هست ربطی به نوع بیمه شما نداره از رفاه اداره خودتون ...

عاشقتم که اینقدراطلاعاتت زیاده ماشاالله🥰😅

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام خانومای باهوش و اقتصادی 🌺یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید من عقدم خییلی دلم میخواد یه جشن کوچیک عروسی بگیرم و بزن و برقص باشه 🤩 و این جشن حدود ۱۵۰ هزینش میشه 

به ماه عسلم فکر کردم به این که فقط خونواده ها و اقوام نزدیک باشن ولی اینجوری برام جذابیتی نداره و دلم میخواد جشن بزرگتری باشه البته به صرف میوه و شیرینی و در حد یه عصر حالا اگه شما جای من باشین و از طرف خونواده ها تحت فشار بخاطر مشکلات عقد حاضر میشین به خاطر عروسی حلقتون هم بفروشین ؟

اینم بگم خونواده هیچ کدوممون تو شرایطی نیستن بخوان کمک کنن و فقط خودم و نامزدم از صفر شروع کردیم با وام خونه خریدیم و همه قسط و ... با خودمون دوتاست

بنظرتون حلقه و دوگرم طلا مخفی بفروشم کار درستیه با توجه به شرایطم  

سلام خانومای باهوش و اقتصادی 🌺یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید من عقدم خییلی دلم میخواد یه جشن کوچیک عر ...

اگر برای دل خودت دوست داری و نگیری بعدا حسرتش به دلت می مونه حتما این کار را انجام بده

بعدا راحت می تونی مشابه حلقه و یا حتی شیک ترش را بگیری ولی دیگه نمی تونی عروسی و ذوق الانت را تکرار کنی

و اینکه اگر نگیری هر مراسم جشن عثقد یا عروسی دعوت بشی برات پر از حسرت و آه میشه که خودت می تونستی ولی انجام ندادی.

سلام سمت شما هلال احمر نیست توی هلال احمر رایگان یاد میدن و مدرک هم داره البته من و زنداییم چند سال ...

عزیزم الان هلال احمر هم هزینه میگیرن

بعضی از فرهنگسراها هم کلاس دارن پارسال 2300 بود هزینش با مدرک

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...