2777
2789
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَ ...

روزی که صبحش با ایه هایی که شما فرستادی شروع بشه حتما پر برکت و قشنگ میشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای بچم که بالای دو سال سه ماه قطره آهن سه ماه مولتی ویتامین و یک ماه در میون ویتامین دی پنجاه ...

من قرص آهن ففول پلاس میخورم با هاش مشکلی ندارم ولی بقیه قرص آهن بهم نمیسازه .

مصرف میوه آت بیشتر کن .آب بیشتر بخور .الوخشک بخور . سالاد و سبزی خوردن کنار غذاهات بیار 

یک روز برنج میخوری فرداش باید غذات‌ نونی یا آبکی باشه .وگرنه یبوست میگیری .

من با این چیزایی که گفتم یبوستم کنترل کردم فقط توی زمینه آب خوردن هنوز مشکل دارم .

عزیزم منم همیشه دو سه تومن‌ ته حسابم میزارم بمونه ببینم قسطی چیزی موعودش رسیده‌بدون اینکه همسرم بفهم ...

عزمزم ماشالله شما با اینکه سن و سالت کمه اما مشخصه خیلی زن آگاهی هستی 😍😍

خیلی قدر خودت رو بدون💞💞

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام عزیزمطبیعیه 💜اغلب ما که اینجاییم، تحت تاثیر هم هستیمما در کنار هدف ها وآرزوهای خودمون، اهداف د ...

عزیزم درست میگی منم ام بعد از کرونا زندگیم خیلی تغییر کرد اصلا همون چیزهایکه شما میگید منم بودم تازه من چونکه در این مدت کرونا خیلی اتفاقات عجیب و غریب برام افتاد اصلا یه وضعی داشتم که فقط خدا میدونه نمیدونم اون چند سال چقدر از نظر روحی وروانی ومالی لطمه خوردم وعقب افتادم ولی بازم خداروشکر وصد هزار بار شکر که هم نعمت با ارزشی بهم داد وهم در کنارش مالم رو از دست دادم نعمت بزرگ سلامتی فرزند وخواهرم و همچنین یک دسته گل پسر کوچولو ‌که قند ونبات زندگیم شده ومالم هم که ماشین سنگین شوهرم بود که دزد برد وخوردش خداروشکر که شما از نظر روحی دوباره پرانرژی وخوشحال شدی و به راه برگشتی ولی من هنوزم خیلی نتونستم به خودم برگردم ومثل گذشته بشم خصوصا در باره اضافه وزن ولباس پوشیدن ورسیدگی به خودم خیلی احساس میکنم منی که شاداب وپر از شادی بودم پیر شدم وروحیه ام پیره خدا کنه بزودی درست بشم که البته این مشکل من یک علت خیلی بزرگ داره که خودم احساس میکنم بخاطر زندگی کردن در کنار مادر وپدرم بوده چرا که من بقول دوستمون سطل آشغالی مادر وپدرم بوده وهستم 

به به 😍 مبارک عزیزم شیک و عالی 👌انگار شما هم عاشق مدال هستین ؟ 😍چون اکثرا دیدم مدال میگیرین 😍منم ...

سلام .معصومه جان .خوبی عزیز دل ؟ 

یادمه پارسال رفتی چهار تا النگو نو برداشتی عکسشم گذاشتی .

النگو تک پهنتم یادمه اونم عکسش گذاشتی .

سوالم اینه الان برای پیشرفت زندگیت حاضری النگو های  نو را بفروشی ؟ یا اون النگوی تک را بفروشی ؟ آخه النگو تک پهنت خیلی قشنگ بود دیگه بفروشی دیگه آدم ممکن دیگه نتونه اونجوری طلایی بخره .

عزیزم من فکر کردم ۲ گرم دارم ولی وقتی وزن روی وکیوم رو خوندم دیدم که ۱ گرم و۶۰۰ صوت دارم اشتباه کرده ...

عزیزم پارسیان چطوری برمیدارن از روی وزن وکیوم چقدر معمولا کم می کنند می‌خوام ببینم طلا کم اجرت خوب با سکه پارسیان دیگر عزیزان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم 

اینم بگم خودش با گذشت 37 سال از زندگی مشترکش یه خونه 50 متری با وسایل قدیمی دارن امسال هم یه ماشین ت ...

عزیزم یه چیزی که به ذهنم رسید اینه که شاید شما رو توانا تر از خودش میدونه که اینجوری ازتون توقع داره 

شاید روی شما حساب ویژه ای میکنه 

البته این نظر منه ها 😅

چون جزئیات رو نمیدونم 

حالا مادر همسر من سالها قبل تا من وسیله ای میخریدم به جای مبارک باشه میگفت قسطاتون رو دادین که باز وسیله خریدین؟😅

یا مثلا چیزی قسطی میخریدیم میگفت خودتون رو توی قرض نندازین پسرم اذیت میشه😅

بعدتر که من فاصله گرفتم و زیاد از جزئیات نمیگفتم ناراحت میشد که چرا طلا میخری به من نمیگی🙆‍♀️

البته این برای سالها قبله و الان دیگه من خیلی خیلی حد و مرز دارم و کسی سر از کارام در نمیاره 🤭

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم درست میگی منم ام بعد از کرونا زندگیم خیلی تغییر کرد اصلا همون چیزهایکه شما میگید منم بودم تازه ...

وبا اینکه الان دیگه ۴۰ سال رو رد کردم و مادرم هم خدا بهش طول عمر بده با اینکه از نظر مالی اصلا مشکلی نداره وخدارو شکر به لطف خدا کم وکسری تداره وپدرم هم دوستش داشته وداره ولی روزی نشده که بدون غرغر کردن باشه هر وقت ‌که متو میبینع شکایت از زندگی داره از همه بدتر چون فشار خون داره بخاطر عصبی بودنش ناراحتی قلبی گرفته ومشکل برای خودش درست کرده بخدا خیلی مادر خوب وفداکاریه ولی ناخواسته هم به خودش آسیب زده وهم به من فرزند الان که دیکه بع از چند سا ل من خونه خریدم واز ش جدا شدم همش زنگ میزنه وناراحته ومریض شده با توجه به اینکه فاصله خونمون باهم پیاده ده دقیقه است ومیگه باید هرروز بیایی منم نمیتونم خواستم عرض کنم که بقول دوستمون نباید بچه هامون رو همش در جریان خاطرات تلخمون بزاریم وبیچارها رو نسبت به دیگران بد بین کنیم من خیلی قربانی این مسئله بودم بخدا بوده روزی که من خودم دوست داشتم شاد وخوش باشم ولی تا یاد مامانم میافتم که شاید به من نیاز داره وچار عذاب وجدان میشم  خیلی بده بچه هارو گرفتار خودمون نکنیم مامان وباباها از خوبیهای زندگی برای بچه ها باید بگن نه از سختی ها ودعواهاشون چون بچه در برزخ بین والدین قرار میگره نمیدونه مامانه خوبه یا پدر نمیدونه باید چکار کنه کدوم رو دوست داشته باشه در حالی که نیازمند هر دوتاشونه من خیلی تجربه دارم با اینکه دیگه بزرگ شدم وصاحب فرزندو زندگی هستم ولی هیچ لذتی نمیبرم بخدا بخاطر همین موردی که عرض کردم خدمتتون اینا رو گفتم که شاید ما هم یکوقتهایی بچه هامون رو سنگ صبور خودمون قرار میدیم اینکارو نکنیم عاقبت خوبی برا خودمون وبچه هامون نداره

اینم بگم خودش با گذشت 37 سال از زندگی مشترکش یه خونه 50 متری با وسایل قدیمی دارن امسال هم یه ماشین ت ...

اشکالی نداره 

به این جور ادما می گن میراث جمع کن !

بالاخره داره برا شما جمع می کنه دیگه!😅

والا برای خودش مصرف و خرج می کرد... 

وبا اینکه الان دیگه ۴۰ سال رو رد کردم و مادرم هم خدا بهش طول عمر بده با اینکه از نظر مالی اصلا مشکلی ...

نتونستم از کنار پست شما بگذرم البته من فرزند ندارم ولی خب خیلی ها اینجا ممکنه والد باشند و  رنجی که به شما تحمیل شده رو ناخواسته به فرزندانشون منتقل کنند.  وقتی والدین خاطرات تلخ و دلخوری‌هاشون رو مدام با بچه‌ها درمیون می‌ذارن، بچه ها ناخواسته بین عشق و غم گیر می‌کنن نمیتونن ازشون فاصله بگیرن

چون همیشه احساس می‌کنن باید نجات‌دهنده باشن اما بچه ها حق دارن شادی و رهایی رو تجربه کنن و مرز عاطفی سالم برا خودشون بسازن. بعضی از والدین نمیدونن که اگه عشق و محبتشون با نگرونی و غصه همراه باشه تبدیل به یه بار سنگین برای بچه ها میشه. دقیقا همین حسی که شما الان با وجود بچه دار بودن خودتون و استقلالتون بازم حسش میکنین. گفتین تو زندگیش کم و کسری نداره ولی باز هم غر میزنه و طلبکاره و اینجور ادمها واقعا انرژی ادم رو تحلیل می برند. ایشون که قطعا درست نمیشه ولی شما حتما مواظب سلامت روانی خودت باش و مواظب باش تو بازی روانیش گیر نکنی به هیچ وجه

سلام عزیزمطبیعیه 💜اغلب ما که اینجاییم، تحت تاثیر هم هستیمما در کنار هدف ها وآرزوهای خودمون، اهداف د ...

خیلی حرفهاتو قبول دارم منم گاهی خودمو فراموش میکنم و تصمیم دارم دیگه خودم را فراموش نکنم

اتفاقا منم اون روز که حرفش شد با خنده گفتم مامان جان شما که بچه مجرد ندارید خیالتون راحت خونه ماشین ...

سلام دوست ندارم این حرف و بزنم ولی متاسفانه بیشتر حرفهای ایشون از حسادته انگار.شاید هم نیتش خیره ولی لحن مناسبی نداره.کلا با خرج کردن شما مشکل داره انگار

سلام به همگی روزتون بخیر و خنکی 🥰🥰یه گزارش کار بدم 🤭ما از طرف ادره همسرم ماهانه یه اعتباری داریم ...

سلام به همگی 

دیروز رفتیم و دوچرخه ی پسرمم خریدیم 

و نگگگگم از شور و شوقشون🥹🧡🧡

برای دوچرخه پسرم چون اعتبارمون کم بود مجبور شدیم نصفش رو از پول امتیاز واممون برداریم 

ولی اینقدر از دیروز خوشحالن و انگیزه گرفتن برای تمرین کردن که هر لحظه با خودم میگم خداروشکر که تونستم خوشحالشون کنم 

بعضی از هزینه ها واقعا سرمایه گذاریه

چی مهمتر از خوشحالی و اعتماد به نفس بچه هام آخه🧡

از این ماه انشالله هدف رو گذاشتم سلامتی 

دکتر تغذیه برای بچه هام 

دندون پزشکی خودم و همسرم 

دکتر پوست و زنان خودم 

و چکاپ کلی خانواده 🧡

همسرم خیلی دوست داره مو بکاره و دندوناش رو درست کنه 

اما متاسفانه انگار عادت کرده همیشه خودش رو فدای ما کنه و انگار اینجوریه که حس میکنه باید همه چی کامل و عالی باشه که بعدش بتونه برای خودش هزینه کنه 

اما من خودم رو موظف میدونم از این ماه خودم سفت و سخت بیفتم دنبال کارای درمانی و سلامتی مون چون خیلی وقته ازش غافل شدیم 

هنوز خیلی راه دارم که بتونم بین همه جنبه های زندگی تعادل برقرار کنم 

اما امیدم رو از دست نمیدم 🧡🧡😍

چون کلی دوست خوب دارم که ازشون یاد میگیرم و تجربه هاشون مثل چراغ راهه برام

مرسی از همگی🧡🧡

سام عزیزم خیلی خوشحالم که دوباره اعتماد به نفس گرفتین.پیامتون تلنگر هم بود که خودمون و فراموش نکنیم به خاطر پس انداز.خدا مادرشوهر تون و حفظ کنه.چ حرف خوبی زده