2777
2789
سلام خانم های گل و با سلیقه سلام معصومه جون مهربونخواهر های گلم چیزی تا عید نموندهچشم به هم بزنیم عی ...

اتفاقا تو این دوره اصلا قرعه خوب نیست  .البته ۵ماه خوبه با مبلغ بالا 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزتون بخیر گذشته باشهمن یه پلاک زنجیر به وزن ۴ گرم و ۸۸۰ سوت خریدم ۷۸ ملیون و ۶۰۰طلاهم گرمی ۱۱ ...

اشتباه نمیکنی؟

۴۵ درصد مزد ساخت و مالیات و....حساب کرده که خییلی زیاده

یعنی نرخ طلای خامش بیشتر از ۵۴ م نیست

سلام روزتون بخیر گذشته باشهمن یه پلاک زنجیر به وزن ۴ گرم و ۸۸۰ سوت خریدم ۷۸ ملیون و ۶۰۰طلاهم گرمی ۱۱ ...

سلام عزیزم 

عکس فاکتورش رو میتونی بفرستی؟

احساس میکنم یه اشتباهی شده چون با این عددهایی که شما گفتی حدودا ۴۵ درصد براتون درمیاد که خیلی زیاده

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
بچه ها واقعا قرعه تو این زمونه به درد نمیخوره .من اشتباه کردم قرعه نوشتم

منم شرکت کردم قرعه خانگی ۲۰۰ میلیونی که ماهی ۱۰ میلیون دارم میدم و آخرای قرعه است و به اسمم متاسفانه درنیامد. در حال خرید خانه هستم که اگه این ۲۰۰میلیون بود خوب میشد وگرنه با این تورم خیلی به درد خرید طلا و دلار نمیخوره . شانسیه دیگه.

هر کی بوده وجدان نداشته تو این نرخ بالا ۴۵ درصد حساب کرده گرمی ۵ میلیون بالای طلا 

از رو ۴گرم و ۸۸۰ سوت نزدیک ۲۵ میلیون اجرت گرفته 

حتما پیگیری کنید 

خانما سلام معصومه جان کجایی من خیلی ناراحتم واقعا انگیزه برای ادامه دادن ندارم....شوهرم یه وام ۲۰۰ تومنی ثبت نام کرد دقیقا وقتی واریز شد طلا گازش گرفت و بالا رفت و هفته پیش هم دعوا کردیم سر طلا نبود ولی شوهرم گفت دیگه دوست ندارم تو کارای مالی باهات مشورت کنم آشتی کردیم گفت برات گوشی میخرم دیدم گوشی ۵۴ میلیونه گفتم نه طلا بخریم اونم پریشب که طلا ۱۰۵۰۰ بود رفتیم بیرون ولی طلای دلخواهم نداشت نیم ست میخواستم که دست دو نداشت  ... 

کلا از اینکه رابطمون سرد شده ناراحتم ... امیدم از دست دادم میگم قدر نمیدونه برا چی جمع کنم به فکر باشم وقتی برای شوهرم مهم نیست آخه بهش گفتم تا وقتی طلا اصلاح بده بیا بزار تو رسالت امتیاز بگیریم اونم حرفم گوش نمیده ... یا کلا نمیدونه من دلسوز ش هستم وگرنه منم میتونم بگم آره بریم گوشی بخریم اما گوشیم فعلا سالمه با اینکه بهم تیکه میندازن شوهرت برات گوشی نخریده هنوز ولی واسم مهم نیست ...کلا  مهم تر از پول و طلا داشتن دلگرمی و امیده اینو فهمیدم 

خیلی بالاااااا گرفته واقعا گرمی ۱۶ و خورده ای

7 درصد سود فروشنده

حدود30 درصد سود سازنده طلا

معلومه طلای بسیار خاص و زیبایی گرفتید 

حتما ایتالیایی هست 

شایدم ایرانی ولی بسیار ظریفه و خاصه 

البته امکان گران فروشی هم هست 

7 درصد سود فروشندهحدود30 درصد سود سازنده طلامعلومه طلای بسیار خاص و زیبایی گرفتید حتما ایتالیایی هست ...

صد درصد گران فروشی بوده هر چی هم باشه ایتالیایی هم باشه۴۵ درصد اجرتش نیست  اجرتش انقدر نیست برلیان باشه بازیه  چیزی 

مبارکشون باشه 

خانما سلام معصومه جان کجایی من خیلی ناراحتم واقعا انگیزه برای ادامه دادن ندارم....شوهرم یه وام ۲۰۰ ت ...

با اینکه من مخاطبت نبودم 

ولی 

مردها مدیر مالی خانه هستند اقتدارشون باید حفظ شه 

و زنها مشاوران مالی 

مشاور باید بتونه با زبان خوش مرد رو قانع بکنه

شاید هم خودش در خطا بوده و خودش قانع بشه 

در ضمن برای طلا خریدن فعلا دیر نشده