2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما درخواست بدم قبول می کنین 

متاسفم من درخواست دوستی نمیتونم قبول کنم🙏🏻❤

ولی اگه بخوای میتونی تو تاپیک بگی

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

متاسفم من درخواست دوستی نمیتونم قبول کنم🙏🏻❤ ولی اگه بخوای میتونی تو تاپیک بگی

من از صدای زنگ تلفن بدم میاد حوصله ی حرف زدن ندارم همش منتظر خبر بدم سردردای شدید دارم خستم از خودم بدم میاد حس می کنم مریضی سخت دارم 

چه علائمی دارین

استرس

فکر های منفی زیاد که کنترلشون از دستم در رفته

تمرکز نداشتن رو کارام

یهو یه غم سنگینی کل وجودمو میگیره

احساس گناه

و باعث یه سری مریضی جسمی هم شده🥲 چشمام تار میبینه و سیستم گوارشم دچار مشکل شده و نظم پریودیم بهم ریخته

تو رو خدا از علائم جسمی و روحیتون بگین

من یه افسردگی حاد تو نوجوونی گرفتم که متاسفانه کسی بهم اهمیت نداد و خودم خوبش کردم

یه افسردگی بدتر هم بعد زایمان گرفتم یک سال و خورده ای طول کشید

جوری بود سه چهار روز نه کار خونه میتونستم انجام بدم نه ظرف بشورم نه غذا بپزم فقط یه سره گریه میکردم افکار خودکشی داشتم و از هیچی نمیتونستم لذت ببرم. تو جمع ۲ ساعت بیشتر نمیتونستم بشینم حالم بد میشد

دلم میخواست بمیرم فقط

دلتنگ خودمم 

من از صدای زنگ تلفن بدم میاد حوصله ی حرف زدن ندارم همش منتظر خبر بدم سردردای شدید دارم خستم از خودم ...

میفهمم چی میگید

آدم وقتی خسته باشه حوصله هیچ چیزیو نداره و با کوچیک ترین چیزا عصبی یا ناراحت میشه...

امیدوارم هر مشکلی دارید حل بشه،به خودتون سخت نگیرید اینم میگذره...

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

استرس فکر های منفی زیاد که کنترلشون از دستم در رفته تمرکز نداشتن رو کارام یهو یه غم سنگینی کل وجو ...

وای من اینقدر فکر منفی دارم که حس می کنم سرم داره منفجر میشه 

همه جام درد می گیره سرم یه جوریه نفس تنگی می گیرم همش دلم می خواد برم دکتر فوبیای بیماری گرفتم