2777
2789
بعضیا گفتن از کم کاری تیروئیده یکی میگفت از تنبلی تخمدانه یکی میگفت سودای بدنت زیاده و...  چکا ...

منم سه ماهه ام آر آی، اکو، آزمایش، نوار قلب چقدر دکتر ولی از جسم نیست خداروشکر روحم در عذابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا گفتن از کم کاری تیروئیده یکی میگفت از تنبلی تخمدانه یکی میگفت سودای بدنت زیاده و...  چکا ...

بعد از زایمان چرا بعضی خانوما افسردگی میگیرن اخه عجیبه چون باید خوشحال باشن بچشون سالم به دنیا اومده و...

...

وای چقدر هم حسیم چرا ما باید تو این سن کم اینجور بشیم

یه بار به خودم اومدم دیدم این ور اون ور سرچ میکنم ببینم چه قرسی رو زیاد بخورم بمیرم🥲بعدش دیگه انگار دنیا رو سرم خراب شد که چرا باید به خودکشی فکر کنم

بازم خداروشکر حالم از چند ماه قبل بهتر شده ولی بازم اون حسها باهامن

بعد از زایمان چرا بعضی خانوما افسردگی میگیرن اخه عجیبه چون باید خوشحال باشن بچشون سالم به دنیا اومده ...

اون برا اینکه ویتامین و آهنشون میاد پایین ضعف جسمانی عاملشه به خاطر همین مگین 3ماه قبل و بعد قرص آهن بخورین

وسواس من زندگیمو ازم گرفته به کلمات منفی دور از جون  میت جنازه مردن غسال خونه چیزایی ک مربوط ب ...

وای/ آره آمبولانس دکتر، رنگ سفید، بیمارستان، مریضی، سرطان اینا رو می شنوم سردردم بدتر میشه