2777
2789
عنوان

مامانای عزیز،لطفا بیاید

89 بازدید | 16 پست

سه ماه دیگه بچم‌ به دنیا میاد و همش حس میکنم تا الان هیچکار مفیدی انجام ندادم، اینایی که زایمان کردین به جای من بودین و شیش یا هفت ماهتون بود چیکار میکردین؟!

نصیحتم کنین برا بعد زایمان حس میکنم هیچی بلد نیستمممم🤦🏻‍♀️ حتی بلد نیستم با بچم حرف بزنم وقتی لگد میزنه 

خونه رو مرتب کردم! حالا تنها چیزی که اینجا بهم ریخته اس،منم! :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای طبیعی زایمان کنی یا سزارین 

نمیدونم هنوز سونوگرافی هفت ماهگیمو نرفتم که ببینم بچه سرش پایینه یا نه، ولی اگه بشه طبیعی بهتره

من قرآن میخوندم.با نی نی ام حرف میزدم.سعی میکردم حتی دیداری ها و شنیداری هام خوب باشه

همون زندگی عادی ولی با توجه بیشتر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ول کن عامو بیکاریا خودش میاد همه چیو یاد میگری 

الانکه باردارم کلا نباید هیچکاری کنم؟ ولی من حتی نمیدونم تو این ماهی ک هستم چی بخورم ک برا بچه خوب باشه😐🤦🏻‍♀️

من قرآن میخوندم.با نی نی ام حرف میزدم.سعی میکردم حتی دیداری ها و شنیداری هام خوب باشه همون زندگی عا ...

من گاهی میخونم و میخام پیاده روی هم شروع کنم شبا 

ولی یه حسی دارم ک هیچی از زایمان بعد از اون نمیدونم واقعنم هیچی نمیدونما

من گاهی میخونم و میخام پیاده روی هم شروع کنم شبا  ولی یه حسی دارم ک هیچی از زایمان بعد از اون ...

همه زایمان اول همینطورن

نگران نباش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟