2777
2789
عنوان

چجوری همسرمو عاشق و وابسته خودم کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 33 پست
شوهرمه ها

اون چرا پیش خودش نمیگه زنمه ها ؟هوم‌؟

چرا اون فکر نمیکنه یه قدم بیاد جلو ؟هوم ؟

محترم آروم و لطیف باش اون خودش جذب میشه ولی حتما جوری باش که بدونه تو کلا این مدلی هستی به خاطر اون نیست می‌دونی چی میگم ؟که دور برنداره چون مردا دور برمیدارن اگه ناز بکشی یا ....خیال میکنن حتما تحفه نادری هستن و تو براشون کمی !

هر چند سردی و خشونت هم درست نیست 

پس یکی به نعل بزن یکی به میخ 

تاپیک منم بیاید دد مردم از استرس 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه عشق درجه و مرحله داره کاری کن بیشتر عاشقت بشم

چه بد  که عاشقت نیست 

عشق یهویی به وجود میاد نیازی نیست شما کاری انجام بدی 

ولی شما کلا محبت کن احترام بزار شاید عاشقت شد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
شوهر منم از این حرفا میزد تهش فهمیدم منظورش کارای  ۰۰۰ است 🤦‍♀️💔 خاک بر سرش   یک سرم فی ...

چجوریه یعنی

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  
محل سگ بهش نده    ببین چجور دنبالت باشه۰۰۰

اونم دیگه پیام نمیده

ما فعلا ازهم دوریم

ممنون عزیزم فقط اگه قصد ادامه زندگی رو باهاش داری و دوسش داری  از همین امروز راهکاراشو انجام بد ...

چیز خاصی تو کانالش نبود

چیز خاصی تو کانالش نبود

مطمینی عزیزم ؟ حرفاشون خیلی کاربردیه با ی ربع ک نمیشه متوجه شد اکه میتونی دوره همسرداریشو شرکت کن اونجا همه چی رو گفته در مورد اقتدار دادن کلا حرفش همینه چجوری اقتدار بدی رو هم گفته من خودم شرکت کردم البته بگم ب منم هیچی نمی‌رسه از این تبلیغ اما گفتم شاید بدردت بخوره