2777
2789
عنوان

معلمی یا حسابداری برای زن متاهل

110 بازدید | 10 پست

من دوتا خونه رو میچرخونم . کلی هم مشکلات دارم 

بخاطر مشکلات مالی میخوام برم سر کار . دوره حسابداری رو دیدم اما تایم کاری ۸ ساعت در روزه 

و درامدشم وزارت کاری 

بیام خونه خسته کوفته باید ب دوتا خونه برسم . 

معلمی هم ک اگ معلم غیر انتفاعی شم ... حقوقش میگن خ کمه.،حدود ۴ میدن ولی خب تایمش کم تره 

موندم چیکار کنم 

حساب 

بچه ها تاپیک منم بیااااای ددد

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

حسابداری

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم غیرانتفاعی اصلا بدرد نمیخوره کلا بیگاریه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ب نظرتون میرسم  خونه رو تر و تمیز کنم هم اشپزی کنم . هم برم خونه پدرم ب اون برسم  هم   ...

چقد کار خداقوت

معلمی حقوقش کمه ۴ تومن یعنی هیچی

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

خوب حسابداری درامدش بالاتره و امکان پیشرفتش هم در صورت تلاش و همت خودت بیشتره . معلم غیر انتفاعی فکر نکنم پیشرفت زیادی بکنه اگر استخدام آموزش و پرورش بود فرق میکرد . معلمی خیلی درگیری فکری و ذهنی نداری و کار راحت تره . حسابداری یه شغل پر استرسه هرچی هم پیشرفت کنی و بالاتر بری استرسش هم بالاتر میره . کار معلمی نیمه وقته و تعطیلات بیشتر داره

خوب حسابداری درامدش بالاتره و امکان پیشرفتش هم در صورت تلاش و همت خودت بیشتره . معلم غیر انتفاعی فکر ...

متاسفانه من پرولاکتینم بالاست و ب عصب چشمم اسیب زده . نباید استرس داشته باشم 

چقد کار خداقوت معلمی حقوقش کمه ۴ تومن یعنی هیچی

متاسفانه من خیلی کار رو سرم ریخته اما درامد ندارم . درامد من الان حتی اگ ۴ تومن هم باشه . یا ۶ تومن راضیم ولی جوری ک ب خودم و زندگیم و کارایی ک میکنم اسیب نزنه 

متاسفانه من پرولاکتینم بالاست و ب عصب چشمم اسیب زده . نباید استرس داشته باشم 

پس معلمی رو برو هم یه درامد کوچولو داری هم نیمه وقته و هم استرس کارش بمراتب کمتره . به کارهای خونه هم میتونی برسی  یکم اعضای خونه هم باهات همکاری کنن حله .  فقط برای معلمی با بچه ها باید کنار بیای چون همه جور تربیت و خانواده ای هست سعی کن مهربون باشی و یکمی هم روانشناسی داشته باشی . مطالعات کودکانت رو بیشتر کن