2777
2789
عنوان

چالش درست

82 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خواستم یک چالشی رو در این سایت به وجود بیارم که هر کس در حد توانش و حالا معلوماتش هر روز یکبار یک مطلب اطلاعات عمومی ، شعر ، متن ادبی یا ….  رو منتشر کنه . چون سایت پر بازدیدی هست اگر این چالش رشد کنه باعث میشه اطلاعات مردم حتی در حد یک خط افزایش پیدا کنه چه بسا که افرادی هم با جملات شما متحول بشن یا زندگیشون عوض بشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضیه نسبیت عام همونقدر بود ؟

خیر متاسفانه کسی دنبال نکرد ادامه ندادم اتفاقا من میخواستم بیشتر درباره ی مسائل فیزیک صحبت کنم مثل نظریه ی ریسمان یا در هم تنیدگی کوآنتومی ولی متاسفانه بازدید آنچنان نگرفت

خیر متاسفانه کسی دنبال نکرد ادامه ندادم اتفاقا من میخواستم بیشتر درباره ی مسائل فیزیک صحبت کنم مثل ن ...

من الان خوندمش خودمم یذره مطالعه دارم جالب بود ولی خب فکر نمیکنم تو این سایت کسی این جور مطالب رو دنبال کنه متأسفانه 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

البته اینجور مطالب مخصوصا فیزیک علاقه مندان خاص خودشو داره و هرکسی هم علاقه نداره به دونستنش 

طبیعیه که بازدید نخوره 

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 
من الان خوندمش خودمم یذره مطالعه دارم جالب بود ولی خب فکر نمیکنم تو این سایت کسی این جور مطالب رو دن ...

بله متاسفانه مشکل اصلی همین هست الان در همین سایت موضوعات پر بازدید موضوعات جالبی نیستن که این میتونه زنگ خطر بزرگی باشه من میخواستم با این چالش این موضع رو بهتر کنم اما ظاهرا این تاپیک هم علاقه مندان زیادی نداشت