2777
2789

لایک

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کل خانوادم از هزارتا مصیبت و دعا و طلسم های چندین ساله نجات پیدا کردیم

زندگی خودمو و خانوادم زیر و رو شد

لحظه ای شک نکنید توی این حرز

حتما بنویسید و ببندید

باید معجزشو ببینید تا باور کنید

کل خانوادم از هزارتا مصیبت و دعا و طلسم های چندین ساله نجات پیدا کردیم زندگی خودمو و خانوادم زیر و ...

ممنونم😍

عزیزم شما از کجا تهیه کردید؟

رو پوست اهو باشه حتما؟

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
کل خانوادم از هزارتا مصیبت و دعا و طلسم های چندین ساله نجات پیدا کردیم زندگی خودمو و خانوادم زیر و ...

جدی .اونوقت بعد از چند وقت نتیجه شو دیدین و تمام نمازو اینا شم انجام باید بدین دیگا تو گوگل نوشته ..برای باطل سحر میگن خوبه همراه آدم باشه کسی نمیتونه دیگه جادو اینا کنه اگه کنه زیاد اذیت نمیشی چون حرز همراهته

اصلشو‌ازکجا گرفتین و‌چه قیمتی

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ممنونم😍 عزیزم شما از کجا تهیه کردید؟ رو پوست اهو باشه حتما؟

عزیزم خودمون نوشتیم تمام شرایط نوشتنش توی گوگل بزنید هست از حایی نخرید چون معلوم نیست شرایطش رو رعایت کردن یا نه

نه پوست اهو نیاز نیست حتما باشه، پوست اهو دیگه بهترییییین حالتشه ولی اجباری نیست،ما پرسیدیم جایگزینش گفتن کاغذ کاهی میشه، روی کاغذ کاهی نوشتیم

با مداد ساخته دست مسلمون(ینی ایرانی باشه اوکیه دیکه)

با بدن تمیز رو به قبله با وضو

روزی ک قمر در عقرب نباشه

متنش رو بنویسید بذارید داخل بازوبند

بعدم ی نماز داره اونو بخونید و حرز رو ب بازوی راست ببندید

نه باید بگیرم ..میگن مشهد اصلشه ..ولی نشد میریم قمم داره ..

من خیلی دنبال جای مطمینم ولی خوب کسی پیدا نکردم ک بهش اطمینان کنم

میگن باید رو پوست باشه و نقره اصل(ن از اینا ک سریع سیاه میشه) ک قیمت گرفتم گفتن ۲ میلیون

عزیزم خودمون نوشتیم تمام شرایط نوشتنش توی گوگل بزنید هست از حایی نخرید چون معلوم نیست شرایطش رو رعای ...

اره این بازاری ها ک اماده ان خوب نیستن

اره پوست اهو بخاطر اینکه اون زمان کاغذ نبوده گفتن رو پوست بنوبسید ک دیگه بهترین پوست اون زمان مال اهو بوده 

دیدم خیلی رو کاغذ مبنویسن

بعد عزیزم اون حروف طلسم مانند اخرشم نوشتید؟چون مهمترین بخشاش همونان

من میترسم خودم اونارو بنویسم

جدی .اونوقت بعد از چند وقت نتیجه شو دیدین و تمام نمازو اینا شم انجام باید بدین دیگا تو گوگل نوشته .. ...

عزیزم انقدررررررر به مرور و اروم اروم زندگیتو عوض میکنه ک نمیتونی زمان دقیق بگی ، من دوسال طلسم برام نوشته بودن ، بعد یک ماه از نوشتن حرز من کاملا زندگیم زیر و رو شد و کاملا حس کردم ک سنگینی ها از بین رفت اما خب میگم خیلی ب مرور این اتفاق میوفته یکهووو نیست

تمام موانعی ک تا قبلش الکی سر راه شغل و ازدواجم قرار میگرفت از بین رفت

خانوادم ۲۵ سال طلسم نوشته بودن براشون، زندگی جهنم بود براشون ۲۵ سال، حرز نوشتن، ب معنی واقعی معجزه شد تو زندگیشون، اصلا هرچقدم بگم شاید باور نکنید ولی ب معنی واقعی کلمه معجزه رو ب چشم دیدیم

بله نوشتنش شرایط داره و بعدم ی نماز داره و همه این فوایدی که گفتید هم درسته، اگ کسی طلسم داشته باشه باطل میشه، اگ کسی نداشته باشه پیشگیری میکنه و دیگ اصلا کسی نمیتونه طلسمشون کنه، همه گره هارو باز میکنه، از چشم زخم جلوگیری میکنه و هزار چیز دیگه

و حتی گفته شده اگر این حرز دنبالتون بود و اتفاق بدی براتون افتاد بدونید که قرار بوده هزااار برابر بدتر باشه اون اتفاق و بخاطر اون حرز انقد کوچیک شده

اگر در روایات دقت کرده باشید امامامون همیشه در زندگی و بخصوص جنگ ها، خرز ب بازوهاشون داشتن

حتی پلوون های قدیم ک دو داستان های خودمون شنیدیم همیشه حرز داشتن

هزاران فایده داره اصلا شک نکنید توش

رندگیاتون زیر و رو میشه