booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 عنوان برای لباس های سفید چه ماده ای توی لباسشویی میریزید؟ کدوم قسمتش؟ 81 بازدید | 6 پست ملحفه های تخت دخترم سفید طرحدار هست و چرک مرده شده هرچی شستم نرفتمیخام یه سفید کننده خوب بزنم اما چون حساسیت دارم فقط میتونم توی ماشین بریزمچی استفاده کنم که واقعا موثر باشه و کدوم قسمت ماشین بریزم؟ اگه تجربه دارید ممنون میشم بهم کمک کنید سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی 1403/02/12 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 وایتکس یا دامستوس من با مایع لباسشویی مخلوط میریزم خب من از پودر استفاده میکنم یعنی توی قسمت جاپودری بریزم؟ بعد مثلا چقد بریزم خوبه؟ سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 وایتکس یا دامستوس من با مایع لباسشویی مخلوط میریزم کدومش بهتره؟ وایتکس یا دامستوس؟ سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 26912 خب من از پودر استفاده میکنم یعنی توی قسمت جاپودری بریزم؟ بعد مثلا چقد بریزم خوبه؟ من قدیم با پودر هم وایتکس میریختم من زیاد میریزم اما شما در حد بک پیمانه بریز
booloor مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 9227 دامستوس بهتر کف میکنه مرسی عزیزم از راهنماییتیک دنیا ممنونم😘 سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه. منبع: کاربر ترانه_پاییزی