2777
2789
عنوان

میخاد حتی با بخشیدن مهریه طلاق نده عذاب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 96 پست
ارهه همه باهم دعوا شد  ن اونها بدتر از خودش  نظامی

خوب مهریه ات مستقیم ماهانه از حقوقش کسر میشه یعنی نمیتونه بزنه زیرش اگر ماشینی چیزی هم داره میتونی توقیف بزنی 

اما خوب دردسره دیگه ظاهرا دنبال طلاق هم نیستی 

شما هم برو دادگاه بگو میخوام برگردم خونم تمکین کنم اما شوهرم باید بیاد تعهد کتبی تو دادگاه بده که مثلا دست روم بلند نکنه اینجوری مجبوره یا بیاد دادگاه و تکلیفت رو معلوم کنه اگر نیاد همه چیز به نفع تپ میشه

دارم برای پرونده کیفری ام  برای پروند مهریه نفقه هنوز وکیل نگرفتم  چون مهریه زیادی ندارم ...

خدا بگم چیکارت نکنه چرا فقط ۱۴ تا تو که ۱۴ تا سکه زدی اقلا حق طلاق میگرفتی ، 

تقصیری هم نداری اشتباه از خانوادته خوبه که راضی نبود فکر کنم خانوادت اگه راضی بودن همین ۱۴ تارو هم نمیزدن، ۱۴ تا سکه پول جهزیه ای که تو خونش داری هم نمیشه

حال و روز اسی قابل توجه خانومایی باشه که میگن مهریه نزنین خب اگه مهریه نمیزنین اقلا حق طلاقتونو بگیرین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه دختر؟دادخواست طلاق غیابی میتونی بدی حالا که پیداش نیست...مهر ببخشی راحت 6 ماهه طلاق گرفتی

منظودم از اینک پیداش نیست 

یعنی دادگاه نمیاد

درخواست طلاق بدم سر کله ش پیدا میشه 

منم دلیا محکم پسندی ندارم رد میشه 

اون که باید گزارش پلیس باشه که تو رو انداخته بیرون...بعدم نفقه هم نده ترک انفاق خودش دلیل خوبیه برای ...

برگ کلانتری دارم 

نفقه شکایت کرد 

قاضی گفت ماهس سه بریز ب حسابش همین 

منظودم از اینک پیداش نیست  یعنی دادگاه نمیاد درخواست طلاق بدم سر کله ش پیدا میشه  منم د ...

ببین تو بگو اصلا نمیدونم کجاست خودشون براش میفرستن ابلاغیه اگر اومد واقعا رده اگر نیومد معلومه که رد نمیشه رو راحت طلاق میگیری 

ارهه خیلی خیلی خیلی  شوهر منم ی ادم عقده ای  بهش بگی تو باید تلافی کنه از اینش میترسم

هیچوقت حاضر نیستم با ادم نظامی ازدواج کنم اکثراً خیلی از خود راضین

باید همون موقع که انداختت بیرون مینشستی تو خیابون زنگ میدی به پلیس

خدا بگم چیکارت نکنه چرا فقط ۱۴ تا تو که ۱۴ تا سکه زدی اقلا حق طلاق میگرفتی ،  تقصیری هم نداری ...

دقیق جهیزیه هم دو برابر مهریه ام ک توی خونشه 

اون ک روز دعوا گفت فقط با مامور جهیزیه میدم

برگ کلانتری دارم  نفقه شکایت کرد  قاضی گفت ماهس سه بریز ب حسابش همین

تو شکایت کردی؟زنگ زده قاضی بهش برای اینکه قبول کنه چون سر خونه زندگیت رفته بودی...اگر ایشون بخواد اذیت کنه میره عدم تمکین شکایت میکنه اینجور که ایشون گرفته میگه بزار خودش بره همه کارا رو خودش طلاق بگیره من راحت باشم این وکیلم حتما با یکی حرف زده گفته برو اومده همین جوری خود من چنین وکیلی داشت شوهرم اومد یه جلسه دیگه نیومد 

خوب مهریه ات مستقیم ماهانه از حقوقش کسر میشه یعنی نمیتونه بزنه زیرش اگر ماشینی چیزی هم داره میتونی ت ...

توی شورا صحبت کردیم ک قبل عید اومد 

گفتم میخام بگردم بهم تعهد بده 

گفت من بابت کاری ک نکردم تعهد نمیدم دست بزن نداشت مشکل همون دعوا بود فقط فقط 

گفتم تعهد بده از خونه بیرونم نکنه دروع گفت گفت خودش رفته .چیزی ب نامش نداره هرچی پول داشت ارزدیجتال میخرید اونم از صرافی. ها خارج 

تو شکایت کردی؟زنگ زده قاضی بهش برای اینکه قبول کنه چون سر خونه زندگیت رفته بودی...اگر ایشون بخواد اذ ...

دقیق وکیل ی جوری بود فقط مثل ماست وایساد منو نگاه کرد فقط گفت خانوم خودش رفته همین من بگر کلانتری دادپ همینجوری داشت من نگاه میکرد میگفت من وظیفه بگم فقط فرگرد گفتم برمیگردم کی گفته برنمیگردم 

عدم تمیکن نزده هنوز ولی اظهار زد بود قبل عید دو روز برگرد همین