2777
2789
عنوان

میخاد حتی با بخشیدن مهریه طلاق نده عذاب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 96 پست
تو شکایت کردی؟زنگ زده قاضی بهش برای اینکه قبول کنه چون سر خونه زندگیت رفته بودی...اگر ایشون بخواد اذ ...

من زنگ زدم کلانتری اومدن بگر کلانتری دادن

بعد برای نفقه اقدام کردم ۱۰ روز بعد رفتم شورا 

توی شورا گفت بگرده من خانوم بیرون نکردم با پدر زنم دعوام نشده در صورتی ک دروغ گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زنگ زدم کلانتری اومدن بگر کلانتری دادن بعد برای نفقه اقدام کردم ۱۰ روز بعد رفتم شورا  توی ...

باید همونجا جلو قاضی میگفتی حالا که بیرونم نکردی اوکی کلید خونه رو بده میخوام الان برم وسایلمو جمع کنم بیام خونه حالا که با پدرم دعوا نکردی از این به بعد خانوادم هر وقت بخوان میان و میرن نفقه و مهریه هم که باید تمام و کمال پرداخت کنی

باید همونجا جلو قاضی میگفتی حالا که بیرونم نکردی اوکی کلید خونه رو بده میخوام الان برم وسایلمو جمع ک ...

میخاستم بگم 

ولی بجز ی جلسه دیگ خودشو ندیدم که 

ندیدم ک بخام بدونم داقعا قصدش چیه 

اگ واقعا قصدش جدای مهر نمیخام توافقی تموم کنیم 

دقیق اون همه اجازه میداد خانوادش دخالت کن من هم  خانواده هام چون مخالف ازدواج جفتمون بودن  ...

میگم اگر زندگیتو دوست داری شوهرتو دوست داری یه جوری با شوهرت تماس بگیر یا برو ببینش ....حیف نکن زندگیتو...ببین طلاق که بگیرید همین خانواده ها بعد از یه مدت سرکوفت بهتون میزنن که عه ببین عرضه نداشتی زندگیتو نگه داری ...پس بجنگ برا زندگیت برا عشقت ...

اصلا نمیدونم تکایف خودم مشخص نیست  انگاد منم بخام اون دیگ نمیخاد  اصلا نمیدونم چ خبر ی ب ...

عزیزم ...یه حسی بهم گفت میخوای برگردی به زندگیت ... ببین سعی کن هر جور شده شوهرتو ببینی ...اون مطمئنا تحت تاثیر خانواده شه ...یه شرایطی مهیا کن دوتایی بدون دخالت هیچ کس با هم صحبت کنید ...

میگم اگر زندگیتو دوست داری شوهرتو دوست داری یه جوری با شوهرت تماس بگیر یا برو ببینش ....حیف نکن زندگ ...

از الان ک هنوز درخواست طلاق ندادم میگن چ برسه بعدش از این طرف میگن طلاق بگیر 

عزیزم ...یه حسی بهم گفت میخوای برگردی به زندگیت ... ببین سعی کن هر جور شده شوهرتو ببینی ...اون مطمئن ...

دقیق تحت تاثیر خانوادشه 

دقیق همینجورعه یعنی اگ ب شوهرم بود تا الان برگشت بود مطمئنم هیچ جور بردارش نمیذاره 

اینم تنها اخلاق گندش همین بود بردارش میگفت بمیر با میمیردش 

تنها چاره ام اینه برم درم سرکارش همین

از الان ک هنوز درخواست طلاق ندادم میگن چ برسه بعدش از این طرف میگن طلاق بگیر 

خب پس بشناس آدما رو گاهی اوقات پدر ومادرها هم نمیدونن چیکار میکنن...ببین یکی از بستگانمون دخترش تو عقد جدا شد درحالی که دختره پسره رو دوست داشت ولی مامان باباش اصرار به جدایی که آره این پسره فرهنگش به ما نمیخوره ...وای الان نمیدونی دختره افسرده خیلی شرایط بدی داره پدر ومادرش مریض شدن فوت شدن ...ازدواج هم کزده اما اون پسره کجا این کجا...عملا زندگیش نابود شد ...چون خودش پای زندگیش نایستاد ..دختر خوب شجاع باش مثل یه زن واقعی برو دنبال عشقت همانطور که تلاش کردی بهم رسیدید باز هم تلاش کن تا حفظش کنی...نمیدونم احساسم بهم میگه هر دوتون فقط تابع والدینتون هستید 

دقیق تحت تاثیر خانوادشه  دقیق همینجورعه یعنی اگ ب شوهرم بود تا الان برگشت بود مطمئنم هیچ جور ب ...

آفرین عزیزم ...برو سر کارش ..حتی اگه دوستی داره که باهاش فابریکه و قبولش داره از اون کمک بگیر ...نزار راحت زندگیت بپاشه...بجنگ برا زندگیت ...باور کن بعد از طلاق تازه اول بدبختیه

خب پس بشناس آدما رو گاهی اوقات پدر ومادرها هم نمیدونن چیکار میکنن...ببین یکی از بستگانمون دخترش تو ع ...

دقیق منم توی این وضعیت هستم 

من برم دنبالش ولی اگ اون دیگ مثل قبل نخاست چی 

من تلاش کردم اون تلاشی نکرد چی 

اون ک هیچ تلاشی نمیکنه من باز ب امید دیدنش ی دادگاه میرم اون ک اونم نمیاد 

واجب هم باشه وکیل میفرسته 

آفرین عزیزم ...برو سر کارش ..حتی اگه دوستی داره که باهاش فابریکه و قبولش داره از اون کمک بگیر ...نزا ...

ندارم همچین کسی رو 

شماره ی همکارشو دارم ولی نمیدونم باهم جور هستن نیستن 

هروقت رفتی محل کارش بیا تایپیک بزن منو هم تگ کن فقط امیدوارم جفتک نندازه

معلدم نیست کی برم ولی چشم 

راستش میتدسم از رفتن ب اونجا 

نمیدونم بعد دادگاه مهریه برم قبلش برم دادگاه مهریه ام ۲۶ این ماهه