2777
2789
عنوان

وز وز گوش کسی داشته ؟؟ علتش چیه؟

54 بازدید | 6 پست

من چند ماهه درگیرشم بعضی روزا قطع میشه باز دوباره شروع میشه الان چند روز خیلللی شدید شده مخصوصا اخر شبا و صبحا علتشم نفهمیدم ،دکتر گوش رفتم گفتن مشکل از گوشت نیست ،فشارمم گرفتم گفت نرماله ،فقط مغز و اعصاب رفتم برام ام ار ای نوشت دیگه نرفتم ،

کسی مثل من بوده ؟؟

فقطم یه گوشم صدا میده 

من الان همینه مشکلم انگار تو گوشم یک موتور روشنه وز وز نداره

مخصوصا آخر شبا 

هنوز دکتر نرفتم 

فشارم خوبه ولی چربی دارم 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان همینه مشکلم انگار تو گوشم یک موتور روشنه وز وز نداره مخصوصا آخر شبا  هنوز دکتر نرف ...

اخ اخ چقدر رو اعصابه 

من فکر میکنم باید خیلی اب بخوریم ،من یه مدت دقت کردم زیاااد اب بخورم وز وز گوشمم کمتر میشه 

باز یکی گفت اینا علائم بعد از کرونا موندگاره دیگه نمیدونم والا

اخ اخ چقدر رو اعصابه  من فکر میکنم باید خیلی اب بخوریم ،من یه مدت دقت کردم زیاااد اب بخورم وز ...

ای خدا منم دوبار کرونا سخت گرفتم .شایدم همینجور باشه

من دیگه بعضی وقتا فکر میکنم تو سرمه صدا

باور میکنی بعضی وقتا ب همسرم میگم این صدا رو تو هم میشنوی 

ی مدت خوب شدم انگار مشکلم زیاد بود از فکر کردن بهش ۷م دست کشیدم 

خود ب خود خوب شد.

دوباره هست

فک کنم برای اعصابم میشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ای خدا منم دوبار کرونا سخت گرفتم .شایدم همینجور باشه من دیگه بعضی وقتا فکر میکنم تو سرمه صدا ...

وااای چقدر مثل همیم ،منم اینقدر صدا زیاد میشه به شوهرم میگم بیا گوش کن میگه واقعا میشنوم 🤷

انشالله خوب بشیم واقعا عذابه 

من از چند نفر شنیدم گفتن مال  عوراض کروناست، هیچ دارویی هم نداره ! 😥