2777
2789

سلام من الان سه هفته س هرروز پشت سرهم یکساعت ورزش کردم هم قدرتی هم هوازی. احساس میکنم بدنم کوفته س ودرد میکنه انگار ازرو ساختمون دوطبقه افتادم.طبیعیه یا کارم اشتباهه؟؟؟

کم کم شروع کن هرچیزی و ب بدنت فشار نیار. 

قبلا باشگاه میرفتم مربی میگفت از کم شروع کنید 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی از وقتی ک شروع کردم واسه ازمون حتی ی ساعتم ورزش نکردم از آبانه،ولی قبلش روزی دو ساعت ورزش میکردم

اوایل نرماله بدنت عادت نداره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
لابد اشتباهه که درد داری مدتش یا شدتش مناسب بدنت نبوده چون بدن داره آلارم میده

فکرکنم چون استراحت ندارم اینجوریه طبق برنامه گوشی پیش رفتم هر۴روز استراحت زده ولی من استراحت نکردم ادامه دادم

اشتباه میزنی 

کوفتگی و درد چندروز اوله نه تا ۳ هفته طول بکشه

هرروز یکساعت هوازی و قدرتی درست نیست باید ب بدن استراحت داد 

اگر برنامه ورزشی از مربی با سواد نگرفتی و همینجوری خودت داری ورزش میکنی هم، احتمالا خطا تو برنامه ات زیاده

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /