2777
2789
عنوان

هتل در بازار بزرگ تهران

1209 بازدید | 8 پست

سلام بچه‌ها، خوبید، من ی سوال داشتم،( ساکنین تهران ) میشه بهم یک هتل خوب در بازار بزرگ تهران ، معرفی کنید فاصله هتل تا بازار بزرگ خیلی نزدیک باشه. واسه خرید عمده دارم میرم تهران، اما هتل خوب بازار بزرگ نمی‌شناسم ممنون میشم راهنماییم کنید✨❤️

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان سعدی جنوبی، پر از هتل است  هتل های امیرکبیر و فردوسی دو تا از هتل های خوب نزدیک بازار ت ...

مرسی از راهنماییت ممنون✨❤️ فقط من چون شهرستان هستم خیابونا تهران نمی‌شناسم. این سعدی جنوبی ک گفتی مسیرش به بازار نزدیک؟ 

مدیریت باشگاه ورزشی (ROy فیت)✨❣️
مرسی از راهنماییت ممنون✨❤️ فقط من چون شهرستان هستم خیابونا تهران نمی‌شناسم. این سعدی جنوبی ک گفتی مس ...

بله 

سعدی جنوبی از تقاطع ناصر خسرو تا خیابان امیر کبیر هست 

پر از هتل هست، ضلع شرقی خیابان سعدی جنوبی را نگاه کنی پر از هتل هست 

که مشتریان عراقی زیادی هم دارند 

و البته روز اینقدر شلوغ هست و اوتوبوس پارک کردند که برای دیدن تابلوهایشان باید دقت کنی 

و البته مسافرخانه های تمیزی هم در بازار و اطراف بازار تهران هستند 

مرسی از راهنماییت ممنون✨❤️ فقط من چون شهرستان هستم خیابونا تهران نمی‌شناسم. این سعدی جنوبی ک گفتی مس ...

بزن هتل اخوت همون خیابان بازاره

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای پسردارشدنم ی صلوات بفرستید