2777
2789

من سه چهارسال هست این پسرخالم رو ندیدم 

عروسیش هم تو روستا هست مهمون هم زیااااد 

مامانم میگه برو آرایشگاه ..ولی خودم دست ب آرایشم بدک نیس ..میگم موهامم صاف کنم کافیه 

برج چهار عروسی دخترعمومه اونو قراره برم آرایشگاه همراهی ویژه😁با اینکه عروسیش کمتر مهمون دارن نسبت ب عروسی پسرخالم ..در عوض مهموناش همه شناس هستن 

حالا مامانم گیر داده حداقل برو موهاتو درست کن 

راستی پسرمم سه ساله هست عروسی زیاد علاقه نداره 😑 همش باید بشینم 

بنظرتون برم موهامو درست کنم یا همون لخت کنم خوبه؟

برو یکم فقط پایینشو موج دار کنم میکاپم اگر بلدی خودت بکن

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم الان شنیون مد نیست مو باز مده باز بزار پایینشو موج دار کن یا فر کن یا هم دوست داری لخت بزار

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

آره میخوام مژه تک بخرم ...سخت ترین مرحله همین مژه گذاشتنه ...شما چه موژه ای میذاری؟

من ریسه ای میخرم اونم تو اینستا دیدم از ریز پلک‌میزاره نه بالاش امتحان کردم عالی شد 

ببین مدل چشات مونده اگه ریزه یه جورایی هس که اوباش کمه آخزاش مژه زیاد روباهی فک کنم از اونا اگ درسته کامل بزار به فرم چشات مونده

من ریسه ای میخرم اونم تو اینستا دیدم از ریز پلک‌میزاره نه بالاش امتحان کردم عالی شد  ببین مدل ...

منم منظورم همون ریسه ای ها هست 

دو تا سایز میخرم بزرگا میذارم آخر پلک پر هم میکنم کوچیکا هم وسط 

فقط خیلی حوصله میخواد 

منم منظورم همون ریسه ای ها هست  دو تا سایز میخرم بزرگا میذارم آخر پلک پر هم میکنم کوچیکا هم وس ...

چشات درشته یا ریز 

ببین سه تا سه تا قیچی کن از زیر پلک بچسبون خیلی راحته فقط چسب زدی درجا نچسبون خودشو بگیره بعد خیلی آسونه و راحت

چشات درشته یا ریز  ببین سه تا سه تا قیچی کن از زیر پلک بچسبون خیلی راحته فقط چسب زدی درجا نچسب ...

متوسط هست 

باشه امتحان میکنم 

لنز هم دوس دارم بذارم ولی وقتی مژه میذارم چشمام ب اندازه کافی اذیت هست دیگه ظرفیت لنز نداره 

متوسط هست  باشه امتحان میکنم  لنز هم دوس دارم بذارم ولی وقتی مژه میذارم چشمام ب اندازه ک ...

نه نزار اگ عروسیه دختر عموت میری آرایشگاه اونجا بزار برا این عروسی خودت مژه میزاری و می‌رسی دستمون اینهمه حرفه ای نیس یهو لنزم میزاری چشت قرمز میشه یا اشک‌میاد آرایشتدهراب میشه