2777
2789
عنوان

اسهال بچه یک سال ۹ ماهه

112 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم توروخدا واسه بچم دعا کنید صلوات بفرستید براش  زود خوب بشه واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم اسهالش خوب نمیشه نه تب داره نه ابریزش داره فقط اسهال امروزم بردم سرم زد ولی اسهال داره  نمیدونم دیگه چیکار کنم :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز بده. آبمیوه شیرین اصلا نده دوغ خونگی درس کن توش نعنا بریز . دختر من برااسهال بستری بود دکتر اینارو میگف انجام میدادم . کته درس کن ناشتا تخم مرغ آب پز بده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ی چیزم یادم رف بگم سماقو بریز تو ماست بده بخوره خیلی جوابه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم قطره پدی لاکت از دکتر بپرس بده من ب بچم میدم خوب شد 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

ماست سرکیسه خیلی خوبه 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
به تخم مرغ حساسیت داره عزیزم   یعنی ممکنه بستری بشه پسرم

خدا نکنه بچه من بزرگه ۸سالگی بستری شد استفراغم داشت تااین حد . انشالله زودتر خوب میشه نگران نباش

خدا نکنه بچه من بزرگه ۸سالگی بستری شد استفراغم داشت تااین حد . انشالله زودتر خوب میشه نگران نباش

مممنونم فداتشم  ایشالا  پسر من فقط اسهال داره اصلا حالت تهوع  تب اینا نداره