2777
2789
عنوان

دلم خونه بیاین یه لحظه😣+دعوا

524 بازدید | 15 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم با شوهرم دعوا گرفتیم بعد ده سال زندگی انقدر گریه کردم چشام ورم کرده باز نمیشه 

یکی هست که بدون قضاوت باهام حرف بزنه ارومم کنه؟دردمو بگم هی نگا اشتباه کردی و درکم کنه یکم 

درخواست بده یا بگه من درخواست بدم خرف بزنیم 

نمیتونم دلیل دعوارو اینجا بگم یه عالم اقا هست 

دوست دارم بخوابم صبح نشه😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوارم حالت خوب بشه و با همسرت آشتی کنی

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
تاپیکارو نگا میکنم میتونم بفهمم کی فیکه

منم شوهرم از مسافرت اومد،،رفتم اتاق خواب،،زنگش زدم گفتم برو از اتاق خواب ی شماره نوشتم رو کمد واسم بخون،،،گفت مگه خونه نیستی گفتم حالا برو،،،اومد دید تو اتاق خوابم،،،گفت چرا دروغ گفتی بهم🙄الانم قهر،،،همیشه با قهر های الکی عذابم میده

منم شوهرم از مسافرت اومد،،رفتم اتاق خواب،،زنگش زدم گفتم برو از اتاق خواب ی شماره نوشتم رو کمد واسم ب ...

امان از این مردا با بهونه های بنی اسرائیلیشون

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
میخواستم بکشونم اتاق خواب،،گفتم بیا بغلم ،،گفت تو دروغ گفتی🙄

قرار بود رمانتیک باشه تبدیل ب قهر شد ای بابا

اصلا با کلاس نیس😅

خسته بوده 😅یکم بگذره میفهمه چی شد