2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

آره آره خیلی🥹

همه شونم آرشیو نگه میدارم؛ یا مینویسم یا تایپ هر چی...

استادم بهم گفت روحیه ت شبیه روحیه ی دانشمنداس اینطوری نیستی ک هر چی بهت بگن کورکورانه قبول کنی🥹

دوستم گفت یه روزی میای بهم میگی سپید، از شوهرم از بچه م از کارم از درسم از همه چیم تو زندگی راضیم🥹

یه دوست دگ م گفت تو انرژیت خیلی مثبت و پاکه🥹

در حال حاضر اینا خاطرم اومد😊🥰

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
تو چی چیا یادت مونده

یه بار یه استادی داشتیم که گفت آدما همونقدر که شما اونا رو دوس دارین دوس دارن و یعنی دل به دل راه داره همیشه به این حرفشون فکر میکنم یا یه جمله از مولانا هست که اونم همیشه بهش فکر میکنم

مادرشوهرم برگشت بهم گفت تو فکر می کنی کی هستی؟ تو اینجا کاره ای نیستی! 

بعد که آمدم خونه تا مدت ها در مورد این حرفش فکر کردم و واقعا به این رسیدم که راست می گه ، من تو زندگی اونها کاره ای نیستم و پس نیازی هم نداره انقدر قبول مسولیت کنم و طوری رفتار کنم که انگار اونها هم برای من مهم هستند!  دیگه تو هیچ از مهمونی های کوفتی اش نرفتم گفتم مهمونی هات کاری به من نداره ! 

آزاد شدم ، اون جمله اش منو از همه قید و بندهایی که دور خودم پیچیده بودم آزاد کرد

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
یه بار یه استادی داشتیم که گفت آدما همونقدر که شما اونا رو دوس دارین دوس دارن و یعنی دل به دل راه دا ...

من مولانا و شعراشو خیلی دوس دارم...کدوم شعرش منظورته؟

بعد منم یه چیزی شنیدم😁

میگن بعد از قرار های اول اگ میخوای بدونی احساس پسر بهت چقده، ب احساس خودت نگاه کن،،، از صد چنده؟ همونو از ۱۰۰ کم کنی میشه احساس اون شخص ب تو

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
اگه امکانش هست بگین 

اینکه بهم گفت اگه یامادرم خوب باشی باهات خوبم اگه بدباشی باهات بدم وبعدش زدزیرحرفشوگردن نکرفت ومن تاعمردارم فراموش نمیکنم

یه بارم بهم گفت تومیونه ی منوباخواهربرادرم به هم میزنی یاتوباعث شدی اونارفت وامدناشون کم شه

اخه حیف نیس ادم باشوهرش دردودل کنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم