2777
2789
عنوان

برای روز معلم چی بدمم؟

205 بازدید | 21 پست

مادراشون همکاری نکردن قرار شد هرکی تکی خواست کادو بخره منم رفتم ی کارت هدیه ۷۰۰ تومنی و ی سبد گل و ی مجسمه برای معلم پسرم خریدم.

کارت هدیه رو نمیتونستم بیشتر بدم بزور جور کردم برلش که شرمنده نشه

بنظرتون خوبه؟

والا راستش یادمه دلیرستان که بودم انقدر نداشتیم که بریم کلی خرج کنیم و اینا،دیدم دوتا گل رز تو حیاط خونمون هرسال در میاد چیدمشون بردم دادم معلمم هیچوقت یادم نمیره گل منو گذاشت پشت پنجره پرده خورد بهش افتاد تو کوچه برگشت گفت اشکال نداره 

خیلی ناراحت شدم که ارزشی براش نداشتم گفتم حالا پسرم شرمنده نشه

گذشتم از گذشته ای که گذشت...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بچه بودی عاقل نبودی هم الان

من بچه بودم میدونستم معلم بخاطر کادو من زحمت نمیکشه و الانم اصلا طرز فکر معلم بچم برام مهم نیست..خودمم دبیرم

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بنظرم زیادی سخت میگیرید.

مادر من ۸ ساله معلمه

تا حالا نشده کوچکترین چیزی بیاره خونه

همیشه میگه چیزی نمیخوام نیارید.

ب کسی هم قرار باشه کادو بدن کارت هدیه ۷۰۰ و مجسمه و گل زیادیه

بهرحال معلمه و در قبال زحمت برای بچه شما حقوق میگیره، دوست دارید تشکر کنید ساده تر هم میشه ، همون گل کافی بود.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اول گفتم ۵۰۰ میخوام بدم مادره ی جور نگاهم کرد انگار که دارم میدم دست بچه ی کار انقدر که کمه

معلما بابت کارشون حقوق میگیرم نمیدونم چرا چندین ساله کادو معلم شده عذاب برا خودمون و یچه هامون معلما لذتم میبرن از این وضع بعد خیلیام برا چاپلوسی ب معلما بها دادن

خدایا مواظب بچه هام باش
اول گفتم ۵۰۰ میخوام بدم مادره ی جور نگاهم کرد انگار که دارم میدم دست بچه ی کار انقدر که کمه

پس مشکل اولیا هستن معلم نیست، چشم و هم چشمی بیخوده به نظرم. شما محترمانه حتی کادوی ارزون قیمت ببرین حتما معلم خوشحال میشه. اما یه کادوی گرون ولی بدون قدردانی و صرفا برای چابلوسی ارزش نداره

واین نیز بگذرد....