2777
2789
عنوان

برای روز معلم چی بدمم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست
آفرین ب مادرتون کاش همه انقد باشعور بودن

زنده باشید عزیزم 💚

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

امورات معلما که با کادوی روز معلم نمی گذره  هر کسی که خواست یه هدیه میده  وگرنه نه زوره ...

اتفاقا خیلیاشون مثل گشنه ها برخورد میکنن من دیدم معلم کادوای کمو قبول نکرده فقط خوبارو برده و بچه ها چقد تحقیر شدن

خدایا مواظب بچه هام باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بچه بودی عاقل نبودی هم الان من بچه بودم میدونستم معلم بخاطر کادو من زحمت نمیکشه و الانم اصلا طرز ...

نه اتفاقا چند روز پیش یه معلم خوشحال بود که معلمه روی این کادو حساب کرده بود😂تاپیک زده بود

نه اتفاقا چند روز پیش یه معلم خوشحال بود که معلمه روی این کادو حساب کرده بود😂تاپیک زده بود

وای جدی چه عجیب🤣

اما این رفتارای مامانا بچه هاشونو مهر طلب میکنه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
وای جدی چه عجیب🤣 اما این رفتارای مامانا بچه هاشونو مهر طلب میکنه

من برای پسرم ۲۵۰در نظر گرفتن ندادم فقط ۵۰زدم گفتم شرمنده شوهرم قرض داره گفتن هرکه نزده پول ۵۰پول پذیرایی بزنه

دخترم۱۵۰زدم اون دخترمم نزدم باید سیصد وپنجاه پول جشن الفبا وعکس بزنم

من برای پسرم ۲۵۰در نظر گرفتن ندادم فقط ۵۰زدم گفتم شرمنده شوهرم قرض داره گفتن هرکه نزده پول ۵۰پول پذی ...

خب اون پذیرایی که دنگتونه مابقیش دلیه و از رو اجبار نباید باشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند